Optike i nosači > Optike
Optika sa ebay-a!
KOBI:
--- Citat: tuzlic - 14. 11. 2011. 16:03:22 ---
--- Citat: Lazar - 14. 11. 2011. 14:46:31 ---99% isto i cajsove spektive radi meopta , duralita radi hensold
--- Kraj citata ---
e jbg.ja otišao na ebay, a ono on prodan jbg. ništa idemo dalje , ima kod nas u bih jedan kolega prodaje leupold ja mislim da je vx3 3.5-10x50 nov ako se ne varam ,za jedno 725 eura pa otiću kod njega malo pogledat. Je malo skuplji od zeissa ali jbg. moram nešto nabacit na karabin da mi nebude usamljen.
--- Kraj citata ---
Javi se clanu foruma pod nickom "hunter".Siguran sam da ces proci najjeftinije sto se moze a optika ce ti stici na kucnu adresu.Trgovo sam snjim i pouzdan je i posten.
tuzlic:
--- Citat: KOBI - 14. 11. 2011. 17:46:17 ---
--- Citat: Lazar - 14. 11. 2011. 14:46:31 ---99% isto i cajsove spektive radi meopta , duralita radi hensold
--- Kraj citata ---
e jbg.ja otišao na ebay, a ono on prodan jbg. ništa idemo dalje , ima kod nas u bih jedan kolega prodaje leupold ja mislim da je vx3 3.5-10x50 nov ako se ne varam ,za jedno 725 eura pa otiću kod njega malo pogledat. Je malo skuplji od zeissa ali jbg. moram nešto nabacit na karabin da mi nebude usamljen.
--- Kraj citata ---
Javi se clanu foruma pod nickom "hunter".Siguran sam da ces proci najjeftinije sto se moze a optika ce ti stici na kucnu adresu.Trgovo sam snjim i pouzdan je i posten.
--- Kraj citata ---
Nema više potrebe za tim ,našao sam na netu web prodavnicu optičkih nišana i digitalnih stvari stvarno su super i stvarno su jedna od najjeftinijih web prodavnica , kupio sam vx3 leupolda 2,5-8x36 dpx za 412 $ sa poštarinom
(balkan 40$ poštarina) , https://thedigitaloasis.3dcartstores.com IMAJU po meni jednu od važnih stvari a to je PAYPAL plaćanje .... DOBAR KOB.
damjanovicd:
--- Citat: tuzlic - 19. 11. 2011. 19:02:12 ---
--- Citat: KOBI - 14. 11. 2011. 17:46:17 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Nema više potrebe za tim ,našao sam na netu web prodavnicu optičkih nišana i digitalnih stvari stvarno su super i stvarno su jedna od najjeftinijih web prodavnica , kupio sam vx3 leupolda 2,5-8x36 dpx za 412 $ sa poštarinom
(balkan 40$ poštarina) , https://thedigitaloasis.3dcartstores.com IMAJU po meni jednu od važnih stvari a to je PAYPAL plaćanje .... DOBAR KOB.
--- Kraj citata ---
jel ti stigla roba i jel sve u redu? i ja sam razmisljao tako optike leupoldove narucit iz amerike jer su duplo jeftinije nego ovdje, samo se bojim da nebi platio pa da nebi dali uvest ili slicno?
Macak:
Da, al racunaj jos na carinu i PDV ako kupijes iz SADa.
damjanovicd:
--- Citat: Macak - 18. 02. 2014. 16:32:06 ---Da, al racunaj jos na carinu i PDV ako kupijes iz SADa.
--- Kraj citata ---
kolko bi me to moglo jos kostat? optika sa postarinom kosta oko 415€...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju