Optike i nosači > Optike

Optika SUTTER

(1/12) > >>

LAV-LAV:
Da li je neko imao ovu optiku i da li nesto vrijedi. Detalje mozete vidjeti na  www.sutter-gmbh.de
Meni izgleda solidno

7X64:
Hallo lav-lav stavi si stranicu www.sutter-gmbh.de ali nisi naveo koja optika.
Nije ni bitno,imam kolegu koji ju je kupio pre godin dve neznam vise velicine cini mi se da je 50 ili 56 sa crvenom tockom.Sjecam se da sam mu govorio da to nista nevalja da nece drzati sus je r prejeftina.On ju je kupio i montirao prvo na Winchesterku 30-30 pa je posle prebacio na cesku kombinirku 16/70 7x57r i drzi mu sus.
Ja je nebi nikad stavio ali ako ti ovo moje iskustvo od mog kolege pomaze pa probaj.
Ali zapamti uvjek je BOLJI STARI ZEIS SWAROVSKI SCHMIT BENDER KAHLES

zagi

ivo samoborec:
...tako je 7x64...imas pravo..ja sam to htio isto napisat no ostao sam jednom da izvinete svi koji citate POSRAN pa necu davati vise svoje misljenje...no u mojoj lovackoj udruzi ima 124lovca....od toga 80 % su Tasco,Buschnell.i te stvari....samo cujes...opet se nekaj posemerilo..opet promasil.....kupi pravu marku i imas cijeli zivot........ovo divlje za par kunica zabopravite...dobro za zracnu pusku.........mislim da shvacate sto zelim reci

LAV-LAV:
Da li je neko imao priliku vidjeti ove optike??? WWW.suttrer-gmbh.de 
Da li one necemu vrijede

canis:
Ne kupuj, jedno vrijeme drže i pune hvale. Imale dvojica kolega,nabavili iz Njemačke,sada su im roba za razduživanje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju