Optike i nosači > Optike

Optika za pogone

<< < (5/24) > >>

JANEZ L:
Lp!

"Edi vzemi 7x65R in imel jo boš za vse..."

Edi, uzmi 7x65R i budeš imao za sve... d1 d1 d1 Lov u pogonu je bliska borba ali isto se sa ovim kalibrom može od pucati na 250 i koji metar... d1 Vlastita iskustva... sor

Lovski zdravo
Janez L

E2rd:
Ajmo ljudi! Vrijeme mi isteče. U subotu 22.2 idem u Salzburg. Do tada bih mogao biti več na čistom koja optika je primjerna za tu moju buduču kombinirku. Ima li još kakva napomena, komentar ideja, savjet.....

pepi2:
Kolega E2rd tamo na sajmu najlakse se budete odlucili jer mozete usporediti. Kahles sigurno spada u gornju klasu optika ali sa Swarom nemoze, meopta je najmanje jednu klasu a mozda i vise ispod i to su moja zapazanja a ipak svatko od nas drukcije vidi.
Ja bih Vam preporucio da pogledate Leicu Magnus. Naime slika identicna Swaru , kvaliteta stakla vrhunska , debljina stijenke tubusa 1,5mm dok je kod konkurencije uglavnom 1mm , povecanje od 1 - 6,3 sto je isto bolje nego kod konkurencije takodjer i vece vidno polje , mehanizam cvrsci nego kod konkurencije.Cijena manja nego kod konkurencije.Kad govorim o konkurenciji mislim na Swar.Zeiss, Kahles.

gperic:

--- Citat: E2rd - 19. 02. 2014. 08:53:17 ---Ajmo ljudi! Vrijeme mi isteče. U subotu 22.2 idem u Salzburg. Do tada bih mogao biti več na čistom koja optika je primjerna za tu moju buduču kombinirku. Ima li još kakva napomena, komentar ideja, savjet.....

--- Kraj citata ---

Imaš štadova sa prodajom polovne lovačke opreme, cijene zadovoljavajuće a i možeš se dogovarati i cjenkati. Kupiš si nešto 1,5-6 x42 u swaru ili zeissu i sigurno nećeš požaliti, a može se kupiti za stvarno prihvatljivu cijenu.
Ja sam prije 4 godine u Salzburgu kupio jednom kolegi Zeisa 1,5-6x42 starog nekih 5 godina za 450 eurića.

perop:

--- Citat: gperic - 19. 02. 2014. 11:35:06 ---
--- Citat: E2rd - 19. 02. 2014. 08:53:17 ---Ajmo ljudi! Vrijeme mi isteče. U subotu 22.2 idem u Salzburg. Do tada bih mogao biti več na čistom koja optika je primjerna za tu moju buduču kombinirku. Ima li još kakva napomena, komentar ideja, savjet.....

--- Kraj citata ---

teaa
Ako uzimaš novo a ne možeš priuštiti veliku četvorku pogledaj Meopta Meostar R2 1.6x24 RD. Hvale je na Shoot Showu 2014 u Las Vegasu. Smatram da je ovo vrhunska optika koja se kvalitetom primaknula velikoj četvorki a cijenom je ispod njih. Važno je i napomenuti da ima Zoom x6.

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju