Optike i nosači > Optike
Optika za pogone
Lazar:
niko nekaze da je smece samo da ga niko nece
perop:
teaa
Kahles je odlična optika. Kahles je jači u taktičkom programu i on je izlaz Swarovskom na vojna tržišta. U USA se smatra za jednu od najboljih taktičkih optika. Tamo se odlično prodaje. U lovačkom dijelu Swarovski ga drži jedan skalin ispod sebe. Zna se tko je tu gazda.
zagi
Macak:
Pa je, odlicna optika, ali kako vec Lazar kaze, Njemci je ocito ne zele. Nemam blage veze zasto je to tako. Ono malo trgovaca koji je zastupa, prodaju vecinom ispod cijene da se robe rijese. Slicno je sa Leica, koju smatram samim vrhom, nitko ziv je nema.....
Nosler:
Ne govori mi to nista. To sto nijemci nece...
Kvalitet optike se drugacije mjeri. d4
pepi2:
--- Citat: Macak - 21. 02. 2014. 09:36:04 ---Pa je, odlicna optika, ali kako vec Lazar kaze, Njemci je ocito ne zele. Nemam blage veze zasto je to tako. Ono malo trgovaca koji je zastupa, prodaju vecinom ispod cijene da se robe rijese. Slicno je sa Leica, koju smatram samim vrhom, nitko ziv je nema.....
--- Kraj citata ---
Ima moj prijatelj dvije , jednu na karabinu drugu sirokokutnu na sacmarici za srnjaka ( ovdje se srnjak lovi i sacmom).A vidio sam da i neki drugi imaju.
Stvar je mozda u tome sto je optika relativno nova na trzistu, i skupa uz to, pa je nece svi odmah prihvatiti.Ali je sigurno dobra alternativa premium markama , nesto poput SAAB automobila koji su u mnogome bili cak i ispred konkurencije ali prihvaceni samo od odredjene i nazalost malobrojne skupine kupaca.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju