Optike i nosači > Optike
optika za poluautomatski karabin 30-06?
Kaligula:
Tko ima vremena za redovito obilaženje puškarskih radionica,
strelišta i dučana gdje se kupuje streljivo za redovito isprobavanje "nove" optike,
tko ima živaca za stalne probleme sa pomakom končanice,
klik mehanizmom,
paralaksom,
gašenjem točkice kad ti najviše treba ...
kupi dobru ponudu koja je još i na popustu.
Al odmah uzme 5,6 komada,da je miran bar 6 mjeseci.
Još ako mu je puškar prijatelj pa mu neće svaki puta naplatiti 200 kuna montažu,
200 kuna demontažu,
200 kuna odlazak na strelište i isprobavanje u čemu je problem i ponovno upucavanje ... i tako svako malo ...
Al nema veze,jer,plačena je samo ??? a to je prihvatljiva cijena.
Sve što nešto vrijedi,to i košta.
Moje vrijeme,
moji živci,
moje streljivo,
moj benzin,
i sav stres koji izbjegnem kupovinom nešto skupljeg ali neupitne kvalitete,vrijede više od najskuplje optike.
magwin:
a šta bi mu ti preporučio? ;)
Antezg:
Za male pare sigurno nemožeš naći ništa bolje od leupolda VX-I 1-4x20, ja sam ga imao baš na Remingtonu i sve pohvale za pogonski lov-mali,lagan,vodootporan,veliki odmak od oka,možeš ga tući o drvo,padati i slično, a da se končanica ne pomakne, sigurno bolji od nekih skupljih optika. A za dnevni lov u pogonu koji će ti đavo visoka propusnost svjetla,rezolucija i kojekakvi bakrači,bitno da je pouzdano-za čeku je već druga igra i više novčića ;)
Nosler:
--- Citat: Antezg - 06. 01. 2010. 23:50:53 ---Za male pare sigurno nemožeš naći ništa bolje od leupolda VX-I 1-4x20, ja sam ga imao baš na Remingtonu i sve pohvale za pogonski lov-mali,lagan,vodootporan,veliki odmak od oka,možeš ga tući o drvo,padati i slično, a da se končanica ne pomakne, sigurno bolji od nekih skupljih optika. A za dnevni lov u pogonu koji će ti đavo visoka propusnost svjetla,rezolucija i kojekakvi bakrači,bitno da je pouzdano-za čeku je već druga igra i više novčića ;)
--- Kraj citata ---
Bas su mi misli odlutale u tom pravcu! Za male novcice je to dobra stvar! d4
nazime:
Gdje ima taj Leupold i za koje novce? Nisam ga nigdje vidio u VX I
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju