Optike i nosači > Optike

optika za poluautomatski karabin 30-06?

<< < (2/5) > >>

mmate:
kod ritoše sam vidio optiku mtc mamba 1,5-6x42ir koja ima german 4a končanicu dobro debelu, cijena joj je 2150 kn(jako prihvatljiva). optika izgleda jako kvalitetno. pa me zanima ima li netko iskustava s tom optikom? rostilj rostilj na njikovoj stranici piše da podržava sve kalibre do 50.

kalnik:
Naravno da će napisati da podržava sve kalibre, samo tko će je zamijeniti, ako ne bude tako. Namijenjao sam se loših optika kroz ovih dvadesetak godina i naživcirao u vezi istih. Budi strpljiv, skupljaj novce, pa si priušti pravu stvar na pušku.

lav:
kalnik jesi li probao aimpoint comp3 ili 4 koristit sa nočnim naočalama. kakav je za čeku?

kalnik:
Ne. A kad smo već na Aimpointu, a ne bi li Ti mmate razmislio i o Aimpointu 9000 SC. Meni služi odlično, trpi sve vrste terenskih zlostavljanja i garantirano i kalibara.  4. sezonu na 9,3x74R ni milimetra pomaka.

dalmatino:
Imao sam priliko, onako iz ruke, gledati kroz MTC Mambu 1,5-6x42 IR, Propusnost svijetla je dobra ali je slika iskričava i detalji prema rubu objektiva lošije oštrine (moj subjektivni sud). Istu sam uspoređivao sa Meoptom. Meopta ima puno kontrastniju i ugodniju sliku, sa više detalja!
Mehanički je Mamba loše obrađena u detaljima. To je ipak optika nižeg cjenovnog razreda i po svemu viđenom izrađena u Kini (nema oznaku gdje je izrađena). Mislim da je cijena u engleskoj oko 120 funti. Sve ovo nije nužno, da optikom ne budete zadovoljni, ovisno što od iste očekujete

d1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju