Optike i nosači > Optike
Pro-Lux optike
Štef:
--- Citat: Huntercro - 17. 02. 2009. 13:38:06 ---i obvezno plaćanje carine. ne diži povrat poreza ni za živu glavu
--- Kraj citata ---
Slušaj znalca, nemoj prijavljivat, prošao si i onako jeftinije! d1
Battue:
Tak ce i bit, Huntercro..
Kad je bal nek je maskenbal.. Kad vec kupujem onda cu i kupi pravu optiku a preko granice cu je vec nekako prebacit bez carine..
Hvala decki.. Nisam dugo clan foruma al prva ste liga.. Mlad sam lovac ali ubuduce znam gdje cu dobit prave savjete.. Hvala
Kaligula:
Znam da je u današnje vrijeme svaka kuna bitna i treba štedjeti , ali vjeruj mi da optika i montaža nisu stvari na kojima je pametno škrtariti.
Odabirom Schmidt&Bendera,Kahlesa,Swarovskog,Zeissa,IOR-a , pitanje nabavke optike si zatvorio vjerovatno doživotno.
A kupovinom poluproizvoda i marketinških prevara život će ti se pretvoriti u :tommy: z2 telll dois z2 mad
Montaža je jednako bitna.
magwin:
--- Citat: skyangel - 17. 02. 2009. 13:07:19 ---Ako si ograničen na kupnju u Hrvatskoj, te novce bolje utroši na Tasco Titan ili Hawke. Zaletiš se u ZG i kupiš. Titan 3-9x40 košta nekih 1800 kn cca.
--- Kraj citata ---
jel ti to cijena iz cjenika Lovac-trgovina?
skyangel:
Mislim da da. A i kod ostalih je tu negdje, što jeftinija, što skuplja par kuna...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju