Optike i nosači > Optike

RANGEFINDER

<< < (5/9) > >>

perop:
Kupujem neki rangefinder listajući ponude odlučio sam se za neki Leupoldov model.
Njegova uporaba   će biti izričito za lov.
Razlike u cijeni Leupoldovih modela nisu male ali ga mogu nabaviti direktno iz USA što je puno povoljnije.
Interesira me ima li netko praktičnog lovnog iskustva s Leupoldovim modelima RX-II, RX-III, RX-IV i RX-IV Digital laser range finding binoculars.
O njima sam sve pročitao ali gledajući karakteeristike, RX-II je najlakši 193 g. mjeri do daljine od 685,8 m te mjeri balističku krivulju a ima i najpovoljniju cijenu.
Pitanje dalekozora i osmatranja divljači rješavam kvalitetnim dalekozorom.
Ipak ako je neki od ovih drugih modela znatno kvalitetniji za lov tečaj dolara je povoljan pa se isplati kupiti nešto puno bolje.
Nisam imao prilike da u lovu praktično provjerim ove modele što ipak smatram najbitnijim. 

Ipak svaki proizvođač pa bio on i Leupold piše sve najbolje o svim svojim proizvodima i njihovim karakteristikama a praktičnaq razlika može biti znatna.

Hvala na odgovoru!   

milevrgorac:
po meni ne treba trositi silne novce. ja sam kupio RX600 leupold, meni ne treba nista posebno mjeri do 500 metara i jako je precizan 200$ došlo za 6 dana. zasto nesto platit skupo a 99% lovaca nemaju pojma se korisititi se sa svim mogućnostima koje se nalaze na ovakvim uređajima,moram priznata da prvi ja neman pojma.

sile:
jučer mi je stigao daljinomjer swarovski 8x30...
preporučio bih ga svakome iz razloga što je daljinomjer snažan a slika vrhunske kvalitete tako da vam dvogled kraj njega apsolutno više netreba !!!

magwin:
zna li neko za najjeftiniji,bez uvećanja,i sa najmanjim dometom?

sile:

--- Citat: magwin - 11. 11. 2010. 22:47:23 ---zna li neko za najjeftiniji,bez uvećanja,i sa najmanjim dometom?

--- Kraj citata ---
postoji model "odocal" i mjeri od 0 met. do beskonačno....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju