Optike i nosači > Optike
Samo jedna u nizu dilema...
VEThunter:
Evo male dileme za koju se toplo nadam da će me mučiti do kraja ljeta... z30
Naime traži se "univerzalna optika" za režim lova: čeka 50%, pirš 35%, štand 15%.
Najvjerojatnije fiksna montaža tako da otpadaju opcije skidanja optike.
Svakako se traži europski pedigre, iluminacija i objektiv min. 50 mm (ok, onaj 48 je skoro pa... fre)
Meni se čak nekako Kaps najviše sviđa... nosl
Molim Vaše mišljenje z10
Hvala na odgovorima d1
*cijene su prema www.optics-trade.eu
evaeva:
Glas sam dao Docter Clasicu, za njega sam se opredjelio jer je to provjerena i jako dobra optika, Duralyt je novi proizvod Zeissa i nešto manje kvalitetna od Diavary i ostalih Zeisovih proizvoda. Kaps je također dobra optika ali se svakim danom sve manje kupuje zbog novih proizvođača optika koji su također dobri (Meopta, Nikon, Leupold, Burris) da ne spominjem Swara, Kahlesa, Bendera i ostale optike visoke klase. Možda si zaboravio na Meoptu R-1 Meostar 3-10x56 sa iluminacijom koja bi bila moj favorit pošto ćeš optiku koristiti najviše za čeku. Na kraju se sve svodi na to da su razlike između tih optika toliko male a cijenom jako različite.
likabrinje:
Ja dajem glas za cajsića :)
Nosler:
Od ovih navedenih a da ne koristim "nesto drugo" - Kaps...
lovac10:
Meopta ali model Artemis zbog čelićnog kučišta i još ti ostane penez a imaš jako dobru optiku.
Moja dva dobra prijatelja imaju meopte 2.5-10x50 sa ilum. i prezadovoljni, ja imam swara i nama običnim lovcima je razlika nebitna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju