Optike i nosači > Optike

Samo jedna u nizu dilema...

<< < (2/4) > >>

VEThunter:
Da, meopta je jedan od izbora, ali je nisam htio "gurati" u ovo društvo klasičara među optikama!
Lovac10, meopta 2,5-10X50? Jel mi možete reći kako se točno zove model, jer ga nigdje ne nađem...
Na žalost, ako se bude tražila šina (rail), onda Zeiss otpada...

lovac10:
Ovako znam da je Artemis 2100 sa crvenom točkom(neznam kako se označava ali ću saznat)a uvečanje isto nisam siguran da li je 2.5 ili 3 - 10 ili 12 x 50
Ako treba mogu nazvat prijatelja pa provjerit
Znam da ti modeli imaju čelićni tubus neki imaju aluminijski pa se malo raspitaj
Jedan kolega ga ima na 300wm i dosta je pucao i nekoliko godina nije morao ništa pomjerat dok nije promijenio streljivo
Ako ne nađeš u prospektima ja ču razgovarat sa prijateljem pa če ti on objasnit jer se raspitivao prije kupnje

VEThunter:
Onda će biti da je to Artemis 2100 3-12x50! Hvala d1
Ma iako sam  bar 2 mjeseca daleko od kupovine i puške i optike, sada se raspitujem jer kada dođe trenutak za kupovinu, ne želim trošiti vrijeme raspitujući se...

Joža:
kolega VET, ja imam tu meoptu na 30-06 i nema greške, svakako preporucam nju.  d4

JANEZ L:
Lp!

Kako da kažem...???

Ako ču opet nekog dana naručiti još kakav karabin, za optiku sigurno stvaim Kaps!!! I baš ovaj 2,5- 10x50BA... z10 d1

A zašto???

Ima ga Prijatelj, kupio ga na moju preporuku i nikad se još nije kajao... Isprobali ga u sumraku i usporedili sa mojim Zeiss Classic 3- 12x56 i moram kazati, da ga Kaps pobjedi... A zašto? Nema problema odpucati, a u nekom momentu sa mojim Zeiss-om bi samo odpucao srnjaka, a sa Zenotovim Kaps-om znao bi i kakvog srnjaka pucam... z10 z10 z10 d1 d1 d1

Tako, da Ti preporučim Kaps!

Evo i dve fotki (od par minuta)... sad je njegovo oružje kod mene. On je vojnik i išao na misiju na Kosovo, a bila mu želja, da ja hranim njegovo oružje, da ne stoji doma u omaru i niko se ne brine zanj... d1 Kalibar je .300 Win Mag, izrađeno po naruđbi u Bock Kranj, zaista divan karabin i moram, da ga neki dan isprobam na nekom srnjaku... Zrno PPU Grom... d1

No i Prijatelj Rok nabavio istog Kaps-a ali bez crvene tačke i isto je prezadovoljan sa njim i kaže, da je neverovatno, kako se vidi kroz nju... d1

Lovski zdravo
Janez L

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju