Optike i nosači > Optike
SCHMIDT & BENDER
JANEZ L:
Lp!
S&B bez debate je vrhunska optika u rangu Swa, Zeissa, Kahllesa, možda, neki trde, je i bolja...al samo moje skromno mišlenje...26 godina se pozna bilo kojoj optici. Tako, da bi i ja 2 puta premislio. Novi Zeiss 3- 12X56 košta kod nas oko 1200 evra. Znam ovo je puno više, al kada si spreman reskirati 500 za staru, onda budi i 1200 za novu. z10 z10 z10
Još nešto, možete me popraviti ako se varam, al variabilna tehnika pred 20 i više godinama nije bila ni malo u rangu, što je sada.
Lovski zdravo
Janez L
Schultz and Larsen:
Iskren odgovor...bez obzira..ocivan i ili ko nov. ali 500 eurica je mnogo...sad mogu uzeti novu 30god.garancije classic verziju za 900 eura!
Antezg:
Ma nisi se zeznuo-za 500 eura baš i nemaš izbor novih kvalitetnih optika i ova će te služiti puno duže nego npr. novi titan, a o kvaliteti slike da ne govorimo... Ako što prdne tu ti je garancija.
jbpmarko:
Imam Tasco titan 3-10*52 mm, platio sam ga 3.000,00 kn prije dvije godine. I to je za mene vječna optika, iz razloga što je ne mogu nikome prodati ;D, a da je ne dam u bescjenje. Uspoređujući je sa ovom starudijom od S&B utvrdio sam da će Tasco za možda za slijedećih 26 godina stići ovog mog Schmidta...
Traper.:
Bolje polovna a kvalitetna nego nova sumljivog porekla i kvaliteta.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju