Optike i nosači > Optike
SCHMIDT & BENDER
Traper.:
Dali se S&B proizvodi kao celokupni proizvod u mazarskoj ili samo neki delovi.
Ima li razlike u kvaliteti izmezu nemackog i mazarskog ciljnika ako ga ima kao gotovu optiku made in hungari.
sile:
--- Citat: jbpmarko - 23. 03. 2010. 22:52:10 ---Imam Tasco titan 3-10*52 mm, platio sam ga 3.000,00 kn prije dvije godine. I to je za mene vječna optika, iz razloga što je ne mogu nikome prodati ;D, a da je ne dam u bescjenje. Uspoređujući je sa ovom starudijom od S&B utvrdio sam da će Tasco za možda za slijedećih 26 godina stići ovog mog Schmidta...
--- Kraj citata ---
prika... ja imam identičnog bendera kao što je taj na slici s tim da je moj nekoliko godina stariji i odgovorno tvrdim da je to vrhunski proizvod kojega možeš staviti rame uz rame i sa današnjim top razvikanim modelima...
ukoliko češ ga koristiti samo za lovačke potrebe zasigurno ti ništa bolje netreba-zbog odličnog varijabla tj.raspona povečanja.. zbog kristalno čiste slike danju i noču..zbog odlične vidljivosti u uvjetima sumraka ali i noču uz par zvijezda nisi "slijepac"..zbog german 1 končanice koja funkcionalno služi i kao daljinomjer i obzirom da se podebljava u skladu sa povečanjem vrlo je uočljiva !! mislim da ta optika vrijedi puno više od tih 500 eura !!
jbpmarko:
Jedino ne znam kako da ga stavim na pušku. Što predlažete?
Ja sam mislio na karabin staviti šinu, te s obzirom da optika ima isto šinu, pomoći montaža koje sam negdje vidio na ovom forumu, pričvrstiti je na šinu na puški...
gogo3006:
Rusan ima schwenk šine svih vrsta
Antezg:
--- Citat: jbpmarko - 24. 03. 2010. 08:20:04 ---Jedino ne znam kako da ga stavim na pušku. Što predlažete?
Ja sam mislio na karabin staviti šinu, te s obzirom da optika ima isto šinu, pomoći montaža koje sam negdje vidio na ovom forumu, pričvrstiti je na šinu na puški...
--- Kraj citata ---
To će ti biti malo problem, ali možda je najbolje, ko što je Gogo rekao, da ti Rusan skemija švenk montažu sa prihvatom za šinu umjesto prstenova.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju