Optike i nosači > Optike

SCHMIDT & BENDER

<< < (48/99) > >>

leon:

--- Citat: pripravnik - 24. 07. 2014. 20:14:35 ---Kod vrhunskih prozvodjaca i jeste 95% pa nagore a sa optikama je uvijek bilo i biti ce koliko para toliko muzike nebitno koju optiku od svjetskih imena da kupimo nije greska a normalno da se sve placa i marketing i tehnologija a najvise ime istog.Licno koristim optiku 3-12x56 i nikad do sada nisam koristio veci zoom od 6x ali od viska glave ne boli pozzzzz

--- Kraj citata ---

I ja se pitam što sam kupio variabilca  uf uf uf, sve pucam sa 6x, jer sam naviknut od prije  uf.

Lazar:
95% ,kada po danu , ponoci je drugacije , preko 95 neznam da iko ima a mislim da je sve preko 91, 92 , vec sami svjetski vrh

Absolom:

--- Citat: Lazar - 24. 07. 2014. 22:04:36 ---95% ,kada po danu , ponoci je drugacije , preko 95 neznam da iko ima a mislim da je sve preko 91, 92 , vec sami svjetski vrh

--- Kraj citata ---

Zeiss Victory HT (iako ga ne reklamiram)

Zanima me u usporedbi s mojim S&B Stratos da li stvarno postoji razlika ili je to marketing...

Lazar:
bender je vec podavno izgubio trku sa zaisom i svarom

Bodul:
Mislim da bez obzira dali je Zeiss, S&B, Swar itd., svi oni nas lovce polako ali sigurno  pesi
pesi nas povećanjima, premazima, variablama, fokalnim planom, a mi to lijepo keširamo  rol
Današnje cijene optika od 2.000 Eu pa i + su za mene perverzija.
Kupiš jednog od velikih za 1.000 Eu ili za 2.000 Eu baš će oko prosječnog lovca vidjeti neku veliku razliku kad pogleda kroz njih.
Velike razlike se vide tek u novčaniku nakon keširanja  hao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju