Optike i nosači > Optike
Steiner Ranger 3-12×56 IL VS. Noblex NZ6 Inception 3-18x56
Stefs145:
Evo u naslovu teme sve piše, cijena je približno ista, končanice su osvijetljene.
Idu na 9.3x62 kalibar....
Molim vas da me uputite, iskustva i preporuke dobrodošle, hvala!
Buhag:
Ako možeš da dodaš još 1/4 cene pomenutih preporučio bih ti Noblex N5 3-15x56.
Ima i bolja stakla i bolji sistem osvetljenja končanice, uz to je i made in Germany dok su ovi USA i Japan.
zhrvoje:
Povecanjex15 ili x18 je skroz nepotrebno za taj kalibar. Ako su samo te dvije optike i povecanja u igri onda bi izbor bio steiner. Jos bi bolje bila neka optika sa nizim pocetnim povecanjem.
Traper.:
--- Citat: zhrvoje - 26. 12. 2020. 22:24:38 ---Povecanjex15 ili x18 je skroz nepotrebno za taj kalibar. Ako su samo te dvije optike i povecanja u igri onda bi izbor bio steiner. Jos bi bolje bila neka optika sa nizim pocetnim povecanjem.
--- Kraj citata ---
zhrvoje d4 Uzeo si mi rec iz usta. ;D
perop:
--- Citat: zhrvoje - 26. 12. 2020. 22:24:38 ---Povecanjex15 ili x18 je skroz nepotrebno za taj kalibar. Ako su samo te dvije optike i povecanja u igri onda bi izbor bio steiner. Jos bi bolje bila neka optika sa nizim pocetnim povecanjem.
--- Kraj citata ---
d1
Gosp zhrvoje je 100% u pravu! Steiner Ranger 3-12×56 IL VS. Noblex NZ6 Inception 3-18x56 u kalibru 9.3x62 nisu dobar izbor. Pogotovo ovaj drugi Noblex NZ6 Inception 3-18x56 koji ima preveliko uvećanje s kojim dolazi sasvim nepotrebno štelovanje paralaxe. Optiku i njezino uvećanje trebate odabrati prema vrsti lova za koju ste namijenili ovu pušku i ovaj kalibar. Ako ste već odlučili da nešto uzimate od ove dvije optike onda je za mene osobno bolji izbor Steiner Ranger 3-12×56 IL Razmislite još jedan put prije odabira. Ovo je vjerojatno prijedlog trgovaca ili prodavatelja optike. uf
zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju