Optike i nosači > Optike
Swarovski ili Zeiss
Zoran:
--- Citat: Barbarelo - 24. 02. 2009. 23:48:00 ---Imam namjeru kupiti novu optiku za karabin Crvena zastava 30-06.
Razmišljam između Carl Zeiss Victory Diavari 1.5-6x42 T i Swarovski Habicht PV 1.5-6x42 L.
Kakva su vaša iskustva i kojega predlažete s obzirom da ću ga najviše koristiti za lov svinje i srne.
Koju montažu izabrati, neke kolege mi predlažu taliansku švenk montažu, košta cca 200 eura?
PS. Novi sam na forumu, moje pitanje se nekako zaključalo, a neznam zašto se to dogodilo ni kako ga otključati zato molim pomoć da ne ponavljam grešku ako sam nešto krivo učinio.
--- Kraj citata ---
mislim ti se kolega odlucujes između/ mercedesa 200 ili 220 pa normalno da ces uzet onoga skupljeg!!!¨!
Antezg:
Svejedno ti je oćeš li staviti na pušku swarovskog,zeissa,kahlesa,S&B,-Sejfo ti je lijepo rekao, ali nemoj onda šparati na montaži i staviti talijanski švenk.
Zoran:
--- Citat: SEJFO - 25. 02. 2009. 00:33:03 --- Kolega da ti kažem iskreno i ne pitaj nikog više ovo sam pročitao i naučio na forumu!!!:
-obje optike su ti vrhunske i tu nema dvoumljenja!
odi u prodavnicu i izaberi bilo koju i nećeš se pokajati nikad!
-vidi prema sebi- prema oku koja ti bolje leži i to je to!
to su ti dva nova mercedesa različite boje-ako ne idemo u krajnosti-obzirom da si početnik!
Ovo će ti potvrditi ono koji se razumiju u optike!!! zagi
--- Kraj citata ---
ovo nisam ni vidio,,, ali se slažem i podpisujem i žigam sejfu,...... teaa
perop:
--- Citat: Barbarelo - 24. 02. 2009. 23:48:00 ---Imam namjeru kupiti novu optiku za karabin Crvena zastava 30-06.
Razmišljam između Carl Zeiss Victory Diavari 1.5-6x42 T i Swarovski Habicht PV 1.5-6x42 L.
Kakva su vaša iskustva i kojega predlažete s obzirom da ću ga najviše koristiti za lov svinje i srne.
Koju montažu izabrati, neke kolege mi predlažu taliansku švenk montažu, košta cca 200 eura?
PS. Novi sam na forumu, moje pitanje se nekako zaključalo, a neznam zašto se to dogodilo ni kako ga otključati zato molim pomoć da ne ponavljam grešku ako sam nešto krivo učinio.
--- Kraj citata ---
Ne znam kupujet li prvu optiku za prvu pušku što bi mogao biti slučaj. Po meni za prvu pušku optika 2.5-10x42 je univerzalnija i mogućnisti su veće. Npr. Zeiss Victory varipoint 2,5-10x42t Reticle 60 illuminated. Ako se puno lovi u sumrak i rano jutro onda 2.5-10X50. Swarovski Z6 je također vrhunski. Montaži dajem prednost Rusanovoj pred bilo kojom talijanskom oni puno svaštare. Ja sam kupio karabin u Italiji i nisam htio njihovu montažu stavio sam skidajuću Rusanovu i odlična je imam je na dva karabina.
kalnik:
--- Citat: Barbarelo - 25. 02. 2009. 00:27:00 ---Da se vratimo na optike, meni se više sviđa Zeiss, ali većina preporuča Swarovskog što me potaklo da čujem Vaša iskustva i spoznaje.
--- Kraj citata ---
Kahles d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju