Optike i nosači > Optike

Swarovski ili Zeiss

<< < (7/9) > >>

Schultz and Larsen:

--- Citat: Antezg - 25. 02. 2009. 08:45:15 ---Svejedno ti je oćeš li staviti na pušku swarovskog,zeissa,kahlesa,S&B,-Sejfo ti je lijepo rekao, ali nemoj onda šparati na montaži i staviti talijanski švenk.

--- Kraj citata ---

Isto ko' da si obuko' odjelo od Armanija, a dole na noge neke tene, "All star" uf

ivo samoborec:
...decki dragi...ako lovite svinju docekom znaci ako hocete ostati amlo duze vazno je da Vam ulazi sto vise svjetlosti da je vidno polje dobro i veliko...znaci za sada 56.....puno vas koristi i lampe no u to nebih ulazio.Drugo montaza i optika su vazni sto se pogotka tice.Puska kao sto je zastavina nije losa puska a tko tvrdi obrnuto mora dokazati.Puska mora lezati i ne rasipati metke.To je osnovno pravilo.Ja je nemam..imam Steyer i Merkel ali  kak se kaze nemoj kuditi konja kojeg nisi jahao.Napravljena je na standardni mauzer 98.malo je robusna kak bi rekli ali puca kao i svaka druga.Oni joji si mogu priustiti merzedes isto se voze u autu kasdapadakisa kao i onaj u golfu,fiatu...stvar je ukusa.Montaza mora biti sto niza da je linija leta zrna sto manja.Preporucam za nase lovce optiku koju radi nas Rusan...imam dvije od EAW ail i njegovu jednu...nema razlike a razlika je je velika u cijeni....evo to je moje misljenje..mislim danisam nikog uvrijedio a nekom moza bude dobro doslo..Ivica

dean:
Ma nisi nikoga uvrijedio, ali si pričao o svemu samo ne o usporedbi ove dvije optike...

kuna zlatica:
Ak imaš love kak blata kupi Swarorovskog pak onda Zeissa. A ak hoćeš kvalitetnu optiku koja bu te u potpunosti zadovoljila uzmeš Leupolda ili Meoptu.A prolazi i Tasco Titan! Ovo je bil jedan pučki odgovor!  ;) Najkvalitetnije su najnovije serije!  8) 8) A sa Zastavinim karabinom ustrijeliš potpuno jednako kao i sa najnajnovijim Lasser-om.Unatoč njegovoj vrhunskoj izradi i zaključavanju s kuglicama .
(sorry, dečki, već sam rekla da sam na izvoru kuhane riječi i dobrog sam apetita!!!). Voljela bih ponoviti, onu vječnu: faktor čovjek...dalje se fućka!
 ;) ;)

Tava:

--- Citat: kuna zlatica - 23. 05. 2009. 22:56:31 ---Ak imaš love kak blata kupi Swarorovskog pak onda Zeissa. A ak hoćeš kvalitetnu optiku koja bu te u potpunosti zadovoljila uzmeš Leupolda ili Meoptu.A prolazi i Tasco Titan! Ovo je bil jedan pučki odgovor!  ;) Najkvalitetnije su najnovije serije!  8) 8) A sa Zastavinim karabinom ustrijeliš potpuno jednako kao i sa najnajnovijim Lasser-om.Unatoč njegovoj vrhunskoj izradi i zaključavanju s kuglicama .
(sorry, dečki, već sam rekla da sam na izvoru kuhane riječi i dobrog sam apetita!!!). Voljela bih ponoviti, onu vječnu: faktor čovjek...dalje se fućka!
 ;) ;)

--- Kraj citata ---

Kužim ovo ako imaš love kak blata kupi Swar ili Zeiss, no ne kužim onaj dio kvalitetnu optiku tipa Tasco Titan. Zar stvarno misliš ka je Tasco kvalitetniji od ove prve dvije. Auuu moja Kuno! Istina da Swarovski i Zeiss koštaju, no ipak su to optike koje su sa višegodišnjom tradicijom i stalno pri vrhu. Nije uvijek koliko novca toliko muzike, ali u ovom slučaju to sigurno vrijedi.

Pozdrav

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju