Optike i nosači > Optike

SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)

<< < (33/133) > >>

sandro derventa:

--- Citat: grom - 25. 04. 2009. 10:14:09 ---Ako je ispravna vrijedi, jer za te novce ne možeš dobiti ništa u klasi Swara, ja imam Mausera i nemam namjeru ga mijenjati dok god skida kutiju cigareta na 300 m! ;D

--- Kraj citata ---
Vauuuu kutiju cigareta na 300 metara  bl bl bl

grom:
Živa istina i to starim FMJ streljivom iz tandžare!! Samo što ima sređen okidač...

bane76:
Pozdrav svima! Nedavno sam nabavio karabin Browning BAR LONGRAC ECLIPSE 30-06 i nameravam na njemu montirati optiku koja ce mi koristiti univerzalno i za lov pogonom i za lov na ceku.Dvoumim se izmedju Z6i 1.7-10x42 i Z6i 2-12x50 tako da molim lovce koji su iskusniji i koji su se susretali sa navedenim optickim nisanima da mi pomognu oko izbora. Takodje me interesujhe i preporuka oko montaze za navedene opticke nisane (EAW-e ili Leupolg QR)
Hvala i dobar pogled!

krilaš:
Bane 76 moja ti je preporuka da sebi kupis Z6I 2-12x50 ja je ima na svom karabinu i odusevljen sa i vidnim poljem i uvecanje , sa uvecanjem 2x mozes uspesno loviti u pogonskom lovu.

Pozdrav Goran

bane76:
Hvala Krilas na brzom odgovoru i preporuci, jos me samo interesuje i koju montazu mi preporucujete (EAW-e ili Leupold QR)
pOZZ

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju