Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
Tava:
--- Citat: krilaš - 15. 03. 2009. 12:14:08 ---Ja imam suprotno mišljenje da Z6i vredi svaki Euro, ne zato sto ga ja posedujev, več sa uvećanem 4 možete sasvim uspešno loviti u pogonu,a dok sa optikom sa zum 4 ne možete ni da pomislite tako nešto.
Ipak je Swarovski Z6i prava revolucija izuma danasnjice 50% šire vidno polje od svih drugih optičkih nišana.
Zaista je skupa ali vredi ko sebi može da priušti.
Pozdrav Goran
--- Kraj citata ---
Slažem se sa konstatacijom da je Z6 revolucija, ali se nikako ne mogu složiti da sa optikom koja ima zum 4x se ne može loviti sa pogonom. Za boga miloga lov sa pogonom je bio i prije Z6, a ja sam osobno odstrelio barem 100 ds sa optikom koja ima zum 4x. Da je lakše sa zumom 6x to je istina, ali da se ne može ni pomisliti sa 4x hao hao hao.
Pozdrav
Nosler:
Eeee,dragi Tava....mozda bi ulovio 200-300 svinja sa Z6.... d4 sor
Dijelim misljenje da se moze uspjesno loviti sa obicnom optikom bez nekih pretjeranih zumova na ovaj ili onaj nacin....a u pogonu moze i bez nje. z10
Macak:
--- Citat: medo - 23. 07. 2008. 14:27:38 ---U slucaju da kupis Tikku ili Sako,pa i Steyr sam mozes staviti montazu i sve jer nije problem. Modela nosaca i prstenova na trzistu ima mnogo.U slucaju da zelis schwenk ili EAW javi se Rusanu jer zna sto radi.
Osobno Tikka T3 u Detonexu je prilicno jeftinija od nabrijanog Fanzoja,a osim toga i usluga je kudikamo bolja,barem ako te ne doceka Kamenecki-The Boss!
Zanimljivo je i to da vlasnik Fanzoja u Zg prodaje Tikku znatno iznad normalne cijene pritom govoreci da je Tikka smece,sklapa se u Italiji i nema nista kao Sako. Znaci ako zelite kupiti smece odite u Fanzoj jer oni na smecu zaradjuju ;D Jedva da sam mogao vjerovati da netko moze reci da je Tikka smece i jos k tomu precijenjena. ččč
Naravno da su to sve same lazi jer Sako radi cijevi za Tikku i metalni dijelovi su na obje puske iste kvalitete. Tikka je jeftinija zbog dizajna ali u upotrebi je vrhunska puska.
Ne treba zaobici ni Zbrojovku 550.
--- Kraj citata ---
Tocno Medo, istu pricu su meni prodavali trgovci u Fanzoju sto se tice Tikke, sve navodno smece. Onda ce covjek pita zasto prodaju smece ;D
Harry P.:
Vrijedi li ova optika 4000 kuna?
http://www.aukcije.hr/item.php?id=576519
grom:
Ako je ispravna vrijedi, jer za te novce ne možeš dobiti ništa u klasi Swara, ja imam Mausera i nemam namjeru ga mijenjati dok god skida kutiju cigareta na 300 m! ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju