Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
krilaš:
Ja porućio sebi u petk još jedan Swarovski Z6i ali ovoga puta 1-6x24 SR.Čim stigne i podignem ga postavi ču fotografije da ga skupa izanaliziramo.
Pozdrav Goran
fly:
Ajd malo komentara na Swar Habicht 1,5-6x42 sa 4i končanicom. Stavio bih ga na prerađenu M48 na kojoj već imam Aimpoint pa da mogu punut i na dalje. Smješi mi se jedan.
krilaš:
--- Citat: fly - 03. 09. 2009. 14:19:52 ---Ajd malo komentara na Swar Habicht 1,5-6x42 sa 4i končanicom. Stavio bih ga na prerađenu M48 na kojoj već imam Aimpoint pa da mogu punut i na dalje. Smješi mi se jedan.
--- Kraj citata ---
Fly Habicht je dobra optika u svjoj klasi sve zavisi koliko ti doticni prodavac trazi dali se radi o novoj ili polovnoj optici.Takvoj novoj optici je cena oko 2000Eura.Ja da sm na tvom mestu ja bih dodao na tih 2000Eura jos 250 i uzeo bih 1,7-10x42 Z6i.
Pozdrav Goran
sambarhunter:
Tocno kolega,
Z6 strasno izuzetna optika,vrijedi svaki $ ili Euro potrosen na nju,ja sam prezadovoljan nije moglo bolje ispasti...I preporucio bih je svakome naravno ima tu i jos kvalitetnih kao sto su schmit&bender koji su u mom osobnome odabiru....Z6 1.7-10-42 vise mi se svidja od 50mm jer je malo (to bolki)pre veliki ovaj od 50 i moras ga malo vislje montirati na puski...Na Hi mounts dok je moj na low mounts....
sambarhunter
fly:
--- Citat: krilaš - 03. 09. 2009. 23:25:08 ---
--- Citat: fly - 03. 09. 2009. 14:19:52 ---Ajd malo komentara na Swar Habicht 1,5-6x42 sa 4i končanicom. Stavio bih ga na prerađenu M48 na kojoj već imam Aimpoint pa da mogu punut i na dalje. Smješi mi se jedan.
--- Kraj citata ---
Fly Habicht je dobra optika u svjoj klasi sve zavisi koliko ti doticni prodavac trazi dali se radi o novoj ili polovnoj optici.Takvoj novoj optici je cena oko 2000Eura.Ja da sm na tvom mestu ja bih dodao na tih 2000Eura jos 250 i uzeo bih 1,7-10x42 Z6i.
Pozdrav Goran
--- Kraj citata ---
--- Citat: sambarhunter - 04. 09. 2009. 06:04:52 ---Tocno kolega,
Z6 strasno izuzetna optika,vrijedi svaki $ ili Euro potrosen na nju,ja sam prezadovoljan nije moglo bolje ispasti...I preporucio bih je svakome naravno ima tu i jos kvalitetnih kao sto su schmit&bender koji su u mom osobnome odabiru....Z6 1.7-10-42 vise mi se svidja od 50mm jer je malo (to bolki)pre veliki ovaj od 50 i moras ga malo vislje montirati na puski...Na Hi mounts dok je moj na low mounts....
sambarhunter
--- Kraj citata ---
Imam Z6i 2-12x50 i prezadovoljan sam. Ovaj Habicht je malo stariji model, bar ga ne nalazim u friškim katalozima niti na njihovoj stranici. Dobijam ga za malo više od 1000eur.Sad dal je puno...ne znam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju