Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
OldHunter:
--- Citat: dean - 24. 08. 2009. 13:11:10 ---Swar je nedavno bacio na tržište nekaj kaj mi je zapelo za oko. Z3 1,7-10X42! Mislim da je to strašna kombinacija jer na 1,7 možeš biti na štandu i pucati na blizu sa dva oka, a na 10X pucati na daleko, dok je promjer od 42 dovoljan za uvjete slabije vidljivosti (ipak je to Swar, ne?!). Tubus je col, postoji i verzija sa RD i mislim da je to odlična igračka koja će svakom tko je ima na pušci pružiti veliko veselje...
--- Kraj citata ---
Deane, Z6I 1,7-10 x 42 L možeš vidjeti na mojem Benelliju, samo reci kada i gdje ! d7 d1 z10
dean:
Kad bude Swar aktualan, znam kome se obratiti.. d4 z10 z1 rostilj zagi
krilaš:
Poštovane kolege danas sam podigao svoj poručeni optički nišan SWAROVSKI Z6i 1-6x24 sa SR šinom i končanicom LD-I.
A kakav je pogled kroz dotičnu optiku predstaviću vam.
uvećnje 1x bez crvene tačke
uvećanje 1x sa crvenom tačkom
uvećanje 3x sa crvenom tačkom
uvećanje 6x sa crvenom tačkom
Sa optičkim nišanom Swarovski 2-12x50 Z6i sam jako zadovoljan što sam već i pisao vredi svaku uloženu paru u njega,taj otički nišan me je i podstakao da kupim sebi i ovaj optički nišan koji ču namontirati na Browning Bar LongTrac kalibra 9,3x62.
Pozdrav Goran
SPREMNIK:
Stvarno je mocan ,slioka fascinantna.Ako nije tajna koliko te je kostao.
Hubert.ctg:
Dobar izbor Gorane.
Interesantna končanica. (Nije po mom ukusu, ali o tome se ne raspravlja.)
Biti će to prava stvar u kombinaciji sa BAR-om.
Gledao sam kroz Kahles HeliuC 1,1-..., pa mi je sada jasnije zašto je od 1,1 budući je na fotki vidljivo da 1,0 ipak malo smanjuje iako teoretski tako ne bi trebalo biti.
Moj Titan 1,24-4,5x26 je ipak p..... dim u odnosu na ova dva pomenuta optička ciljnika, ali što je tu je, nešto bolje si ipak nisam tih dana mogao priuštiti.
Puno sreće sa prinovom uz želju da ga što prije krstiš.
Nek ti je dobra kob kolega d6
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju