Optike i nosači > Optike

SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)

<< < (42/133) > >>

pepi2:

--- Citat: shandi - 03. 10. 2009. 17:08:02 ---Malo je mutna slika, jel to kineski Swar? 

--- Kraj citata ---
Htio sam da se vidi ta prekrasna i pregledna koncanica nisam nista izostravao pozadinu,foto aparat je sam izabrao ostrinu.Hm ,a sad budimo ozbiljni prevelik je to zalogaj za kineze.
pepi2 sve cestitke na poklonu pravi odabir i da ga krstis sto pre.
Gorane samo na to i mislim,slazem se o Swaru i ostalim premda su mu neke jako blizu jos nemaju argumente za proboj na vrh.

medo:

--- Citat: krilaš - 03. 10. 2009. 21:17:06 ---pepi2 sve cestitke na poklonu pravi odabir i da ga krstis sto pre.
 Opticki nisani se dele na SWAROVSKI i sve ostale.
Bravo za opticki nisan sve pohvbale za suprugu koja postuje i podrzava svog supruga 
  bravooo bravooo bravooo

Pozdrav Goran

--- Kraj citata ---

Opticki ciljnici se mogu podijeliti na mnogo nacina ali nikako na ovaj.
Zasto????
Pa jednostavno. Nit je Swarovski izumio opticki ciljnik niti je najbolji.
Najpopularniji je ali ne i najprodavaniji. Marketing cuda radi i Swarovski to dobro koristi.

Z6i su najnepouzdaniji opticki ciljnici ikad proizvedeni u Swarovski tvrtki.
Odlicna slika itd. ali previse reklamacija u odnosu na starije Habicht itd. modele.
Kahles i S&B imaju puno manje reklamacija i mnogi kazu da su najbolji na svijetu.
Jesu li???
Moguce je ali to ne znaci da netko s Leupoldom ili Meoptom nece biti presretan. d4

Expresica:
medo  d4

shandi:
Kako vi ne kužite, postoji samo Swarovski i Beretta, i onda nema više ničega uf

pepi2:
Istini za volju moj  deset godina stari Habicht je nakon samo nekoliko ispucanih metaka iz 300mag.morao na popravak,ali sad opet treba uzeti u obzir da su ga austrijanci popravili (i uredili)u kratkom vremenu i nisu nista naplatili i opet je poslije tog zahvata zaista prva liga i daje vise nego nego bilo koji usporedivi (cijenom osobito)a imao sam prilike usporedjivati.
S druge strane Tasko na 30-06(koji isto jako pukne osobito ako je cijev kraca)  stoji godinama i nikad nije trbao ici na popravak ,ali poslije svakog pucanja ima se sta podesavati po njemu a vidljivost kroz njega je daleko od jednoga Swarovski ciljnika.Zapravo kad ih usporedim moglo bi se reci da je Tasco u permanentnom kvaru od prvog dana ,samo on nece na popravak jer bi to moglo stajati vise nego je njegova realna vrijednost.Znaci sve se kvari ,Medo kaze Swar. ima daleko vise reklamacija-znaci imaju i ostali,ali ostaje ono izmedju kvarova a tu po mom misljenju Swar daje najvise.
Medo daj nabroji najcesce reklamacije ili kvarove na Z6 ciljnicima za koje ti znas.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju