Optike i nosači > Optike

SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)

<< < (46/133) > >>

krilaš:
Sile montiraj ti Z6i i uživaj u narednim lovovima. Uvek če se nađći neko ko će imati nekakav komentar i savet bilo dobar ili loš.
Optike se dele na tri vrste :LOVNE,STRELjAČKE i VOJNE.
Ti, a ni bilo ko drugi od Lovnog otičkog nišana nisi mogao naći bolju od Z6i i to je opšti stav sveckih stručnjaka za lovni optički nišan i lovački dvogled.Swarovski Z6i No.1
Pozdrav i želim ti puno sreče i uspešnih lovova sa ovim optičkim nišanom poslednje generacije Swrovski Z6i.
Pozdrav Goran

sile:

--- Citat: krilaš - 31. 10. 2009. 15:13:34 ---Sile montiraj ti Z6i i uživaj u narednim lovovima. Uvek če se nađći neko ko će imati nekakav komentar i savet bilo dobar ili loš.
Optike se dele na tri vrste :LOVNE,STRELjAČKE i VOJNE.
Ti, a ni bilo ko drugi od Lovnog otičkog nišana nisi mogao naći bolju od Z6i i to je opšti stav sveckih stručnjaka za lovni optički nišan i lovački dvogled.Swarovski Z6i No.1
Pozdrav i želim ti puno sreče i uspešnih lovova sa ovim optičkim nišanom poslednje generacije Swrovski Z6i.
Pozdrav Goran

--- Kraj citata ---
d4

Expresica:

--- Citat: m03 - 31. 10. 2009. 12:46:46 ---Kolega Sile opusti se i uživaj. Znam dosta ljudi koji imaju z6i i nisam još od njih čuo da su kupili mačka u vreći. Šteta što naših kolega nema u većem broju da si omoguće uživanje... Ove godine na čeki bili ja i koleg udaljeni 300-tinjak metara jedan od drugog. On zagovornik (čitaj škrtac) malo novaca vrhunska optika, šalje mi poruku idemo proć budući ništa se više ne vidi. Moj odgovor idi ja ću za sat vrmena, uživam u prirodi. Dolazi do mene uzima moju pušku i kaže nismam platio kurvu sad ću likara... uf zagi

--- Kraj citata ---
To sa satom vremena mozes samo okaciti macku o rep,nemoras sada "sirotinju" bas toliko  pesi

Harry P.:
Expresica, baš si bezobrazan... ;) pa pusti čovjeka

SEJFO:
Pozdrav!!! zagi
 Nit se kontam u optike nit se palim,,,,nit čeznem za njom,,,, ... al do stoje ..sve je moje..... preko 100.m ne pucam... obzirom da ni do 100.m nemam ni zašto ni "NAŠTO"" ( stara bosanska riječ koja znači da nema divljači).
 Al kad u društvu  kenjam kažem im k"o fol:: Baš sam se neki dan čuo sa kolegama i nisu baš prezadovoljni optikama  najnovije generacije,  desi se poneki fuš, al rijetko .... ref ref ref ref zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju