Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
m03:
Kolega expresica nisam zato da j...m sirotinju, no mog kolegu da budući da može kupiti puuuno swarovski optika to sa jednim satom išlo je njega. I mogu ti reći da je djelovalo..Inače u mladosti i sam sam kupovao svašta ulupao puno novaca u puške i "optike" i vjeruj mi danas imam dvije i na moje puške neće više ništa osim S&B i swara. A ormar za puške nebu veći od pet komada. Učim cijeli život pa nastojim umrijeti ko mala budala... Inače moj je S&B i Z6i i vjeruj mi da je Z6i puno bolji.... Izbjegavam crniti ostale no nisam još naišao na nešto bolje... No to je moje skromno mišljenje. Idemo na gembać zagi
m03:
Sejfo bio sam prošlu nedjelju u lovu i gledao mesarenje vepra. Kuglama, pap-ovkama i m48 sa vojnom municijom. Pucano šest puta od trbuha butova i slomljenim nogama. Muke mu je prekinuo kolega na udaljenosti od cca 130m... Mogu ti reći da sam bio ljut sam na sebe. Znam da nemamo love no za piće uvijek. Mi smo lovci bar tako mislim ili sam u zabludi.. sor
SEJFO:
Pozzzz!! zagi
Ma shvatam ja tebe kolega al ja sam onaj post napisao da se malo nasmije k"o pročita, razumijem ja šta ti hoćeš reći, i u pravu si al ja "hoću" malo ovim mlađim da vadim mast obzirom da ja imam 51. god (zato pišem do stoje-moje-oko sokolovo. --- jer me ovi mlađi zajebavaju na svakom koraku.... andrstend my... zagi zagi zagi zagi
crni3006:
pozdrav dečki!
Imam jedan problem,pa mi je taj problem drago podjeliti sa vama ;D
Kupujem optiku u opciji su swarovski,zeiss i kahles!
Sve su optike starije proizvodnje sa 25.4 mm tubusom,znam da su sve te optike kvalitetne,ali sigurno je jedna uvijek korak ispred...
Za sada mi je swar u prvom planu,a mozda mi se kasnije promjeni misljenje... d1
Moram do prekosutra odluciti,pa bi volio sto prije naci odgovor...hvala! z10
crni3006
pepi2:
Crni muce te slatke muke...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju