Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
josip89:
e vidiš ja tunel nemam na kahlesima ali imam na swarovima
nije da je super izražen ali se vidi
swaru dajem prednost radi povećanja
a što se oštrine tiče tu nisam primjetio razliku nekakvu ali swar ipak ima jače povećanje a to pomogne sigurno
pepi2:
Za koji model Swara govoris? Jer i ja imam dva i na novijem je jace izrazen (ali gotovo zanemarivo na oba).
Macak:
--- Citat: pepi2 - 24. 02. 2010. 10:18:44 ---
Usporedjivao sam i ja i Kahles i Zeiss i S&B i Swar.sto se tice ostrine slike i propusnosti svjetla gotovo sve isto ali sirina vidnog polja je na strani Swara.Onako na prvi pogled moglo bi se tu prikrpiti jos nekoliko usporedivih po bistroci slike poput Kaps ,Meopta ,Docter ili jedan Vixen i nezaobilazni Nikon.
--- Kraj citata ---
To je i jedina prednost Swara pepi, koja ne opravdava nikako toliko veliku cijenu, al ocito kod njih i placas debelo ime "Swarovski". Recimo ja sam kupio nedavno Zeissa, koristio prije Nikona i da budem iskren, neke razlike nisam primjetio, ca smatram da je koncanica i crvena tocka bolja kod Nikona nego Zeissa, osim mozda sto je Zeiss 10 min bolji u sumrak, ali razlika u cijeni je ogromna.
krilaš:
--- Citat: krilaš - 23. 02. 2010. 23:10:53 ---Drugari ja sam lovio od Zrakovog optickog nisana preko Tasco Titan Schmid Bender ........... i trenutno sam vlasnik dva optiöka nisana Swaeovski Z6i i razlike su vise nego drasticne.
A najveca razlika je u Zoom 6 i 50% sirem vidnom polju od Zoom 4 tako da to sto su ti iskusni lovci konstantovala a pritom da nisu bili pripiti onda bi trebali podhitno da odu ocnom doktoru dok ne ostrele Magarca jer su kroz optiku videlui da je to Srndac.
Pozdrav Goran
Gorane,pa to je subjektivno..mozes izostaviti omalovazavanje sudionika testa! teaa
Pozzz Nosler
--- Kraj citata ---
POGLEDAJ TE RAZLIKU I UOCITE SAMI
Izvinjavam se ako sam nekog uvredio ali ako neko ne primeti razliku u vidnom polju onada ja neznam sta terba da kaze sa takvog doticnog lovca.
NAPRIMER"Primetite da covek ne razlikuje boje , i kazete mu pa vi ste DALTONIATA, dali je to omalovazavanje?"
Pozdrav Goran
josip89:
Swarovi su Bio 2-12 50
a sada je aktualan onaj 2,5-15 56 za balističkim turetom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju