Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
medo:
--- Citat: Nosler - 24. 02. 2010. 20:04:55 ---
--- Citat: medo - 24. 02. 2010. 18:55:49 ---Prije svega Swar nikad nije bio najbolji niti ce biti vec ce biti samo jedan OD najboljih d1
--- Kraj citata ---
Jel to gledas u buducnost,medo?! happi
Grah ili fildzan?
Salu na stranu, svi su oni dobri(mislim na "velike")...al meni je Swar najdrazi! d4 zagi
--- Kraj citata ---
To ja onako iz proslosti jer uvijek kopiraju Kahlesa mada je zoom sistem njihov patent totalno ;)
Dobro je cuti da netko nesto cijeni vise i to postujem skroz jer kod "velikih" razlike su najcesce nijanse d4
Macak:
--- Citat: medo - 24. 02. 2010. 20:25:37 ---Dobro je cuti da netko nesto cijeni vise i to postujem skroz jer kod "velikih" razlike su najcesce nijanse d4
--- Kraj citata ---
Koje nemeres ni primjetiti u praksi....ali zato u ogromnoj razliki u cijeni!!!!
Nosler:
--- Citat: medo - 24. 02. 2010. 20:25:37 ---
--- Citat: Nosler - 24. 02. 2010. 20:04:55 ---
--- Citat: medo - 24. 02. 2010. 18:55:49 ---Prije svega Swar nikad nije bio najbolji niti ce biti vec ce biti samo jedan OD najboljih d1
--- Kraj citata ---
Jel to gledas u buducnost,medo?! happi
Grah ili fildzan?
Salu na stranu, svi su oni dobri(mislim na "velike")...al meni je Swar najdrazi! d4 zagi
--- Kraj citata ---
To ja onako iz proslosti jer uvijek kopiraju Kahlesa mada je zoom sistem njihov patent totalno ;)
Dobro je cuti da netko nesto cijeni vise i to postujem skroz jer kod "velikih" razlike su najcesce nijanse d4
--- Kraj citata ---
Imam i jednog i drugog ,ne znam sta bi od Kahlesa kopirali ali u svakom slucaju drzim se gore recenog! zagi
krilaš:
Medo ne radim za Swarovski i pre od prilike 15 godina kada sam pocinjao da lovim,tvrdio sam kao i vecina na ovom forumu ili bilo kom drugom vecem skupu lovaca,da je Swarovski samo izvikan i da nista druga optika nie losija od njega.
Pa sam krenuo od Zraka, Tasco,Tasko Titan oba Japanca, Luger,Smidt & Bender ovi su bili u mom licnom vlasnistvu,a od kolega i prijatelja sam koristio i Zeiss i Kahles.
A o bushnell nebih ni komentarisao svaka cast svakom ko ga poseduje i postujem svaciju odluku i opredeljenje ali ja ga ne bi uzeo ni kada bi ga delili gratis ,slican stav imam i prema Leopoldu kamara para za ono što ne vredi.
Lutao sam i potrošio dosta para a nisam bio zadovoljan ni sa jednim od ovih pet koje sam posedovao.
Osecao sam potrebu za nećim boljim i kvalitetnijim , dolazio je u odzir Zeiss Victory LotuTec ili Swarovski Z6i i odluka je pala na Z6i zbog Zoom 6.
Nikada nisam rekao da je Swarovski najbolji i dali postoji danas nesto za sta se sa sigurnosću moze tvrditi da je NAJBOLjI i da to svi apekti parametri i koponente cvrsto pokazuju i dokazuju.
Necu nvise da sviram k.... hocu da lovim i u lovu da uživam.
Pozdrav Goran
Nikola:
--- Citat: krilaš - 24. 02. 2010. 20:43:26 ---Medo ne radim za Swarovski i pre od prilike 15 godina kada sam pocinjao da lovim,tvrdio sam kao i vecina na ovom forumu ili bilo kom drugom vecem skupu lovaca,da je Swarovski samo izvikan i da nista druga optika nie losija od njega.
Pa sam krenuo od Zraka, Tasco,Tasko Titan oba Japanca, Luger,Smidt & Bender ovi su bili u mom licnom vlasnistvu,a od kolega i prijatelja sam koristio i Zeiss i Kahles.
A o bushnell nebih ni komentarisao svaka cast svakom ko ga poseduje i postujem svaciju odluku i opredeljenje ali ja ga ne bi uzeo ni kada bi ga delili gratis ,slican stav imam i prema Leopoldu kamara para za ono što ne vredi.
Lutao sam i potrošio dosta para a nisam bio zadovoljan ni sa jednim od ovih pet koje sam posedovao.
Osecao sam potrebu za nećim boljim i kvalitetnijim , dolazio je u odzir Zeiss Victory LotuTec ili Swarovski Z6i i odluka je pala na Z6i zbog Zoom 6.
Nikada nisam rekao da je Swarovski najbolji i dali postoji danas nesto za sta se sa sigurnosću moze tvrditi da je NAJBOLjI i da to svi apekti parametri i koponente cvrsto pokazuju i dokazuju.
Necu nvise da sviram k.... hocu da lovim i u lovu da uživam.
Pozdrav Goran
--- Kraj citata ---
ti imas ozbiljnih problema..
Leupold da nevalja?
Bushnell elite serije 3200, 4200 i 6500.. ovu zadnju bi da mi netko rado pokloni...
Svjesni smo da Z6 lijepo vidi kad se pojavis u lovu, jer ajde recimo tko je jos cuo za IOR, ili Nightforce, Nikona i s.
U mojem LD nema niti jedan Z6, pa usprkos tome lijepo lovimo, odstreljujemo, i na udaljenostima od 150 m
, puca se lijepo i u pogonu (recimo s Hakko 1.5-6x42, ili recimo tasco titan 1.1-4x 24, ili leupoldima od VX1 do VX III serije.., i na standu , i u piršu i na čeki...
NIkola..svi se mi zezamo i tako ce da ostane ali "imas ozbiljnih problema" je vrijedjanje pa nemoj to da upotrebljavas! z14
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju