Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
perop:
--- Citat: josip89 - 31. 03. 2010. 19:46:37 ---svaka magla se zamagli prilikom promjene temperature
čak i zeiss sa lotutecom
ali kod nagle promjene temperature
kad zimi ili noću dođeš iz lova odma u lovačku kuću ili na dosta topliju poziciju svaka se zamagli
--- Kraj citata ---
teaa
Pogledajte na Bushnelolovim stranicama na internetu i možete vidjeti kako se Bushnellovi stručnjaci rugaju s optikama zvučnih imena među kojima je i Swarovski. Ovaj test su napravili Bushnellovi inžiinjeri i na žalost konkurencija nema komentar na njega.
www.bushnell rainguard HD
Nadam se da će i Swarovski poraditi uskoro na zaštiti protiv orošavanja i kapljičnja jednom od važnih i bitnih segmenata svake optike u lovu.
z10
lovac 1:
Pa goran bi trebao znati nešto o Nightforce.
U Postojni je predstavništvo , ja sam sebi naručio za svog 338 lapua Nigtforce 8 - 42.
Mislim da nisam pogriješio.
bojinac:
Pozdrav svima dali netko ima iskustva ili moze dati savjet koje nosače staviti za optiku swarovski tirol 6x42 koja ima na sebi podjelu po visini od 1-8 (okretanjem od 1-8 spusta končanicu).Dali netko ima nesto slično i dali to funkcijonira na način ako je nesto udaljeno 300 m zakretom na 3 dobijemo končanicu u cilju.Ispod kotačića od 1-8 imaju 4 vijka zalivena farbom tvornički. d7
neznalica:
To ti je u biti Kahles ZF 84 ili 95 imas na kahlesovoj stranici pdf s nesto materijala o njima.
Ovo s pomicanjem koncanice ti funkcionira ali za određeni tip puske i metka i rađeno je namjenski za njih ( najcesce je podrijeklom s SSG 69 i slicnih pusaka ) znaci okrenes na broj koij hoces i to ti je 1-8 100-800m, ( taj suplji valjak koij si skinuo ) ti se zove balisticki turet i na sebi s doljne strane ima utore rađen samo za match zrna .
Na kahlesovoj stranici imas listu s turetima i njihovim serijskim brojevima i kojem metku odgovaraju imas tocan vrstu i brzinu zrna te proizvođaca.
Serijski broj tureta da bi znao sta imas ti treba biti s gornje strane tureta cim skines poklopac.
Ti si vec skinuo previse vrati sve pazljivo nazad pazi imas neke male prozirne dihtunge koji ti idu na vijke.
Ako nemas serijski broj na turetu onda ti vjerojatno nece moc pomoc ni u kahlesu ja sam ih pilio i izmjenio jedno 20 mailova s njima i po seriskom broju optike i svakakve opcije.
Mozes jedino turet poslat njima da ga izmjere pa da ti kazu tocno za sta je bio napravljen i ako je nov voljni su ti u zamjenu poslat koij zelis s liste sa interneta.
Ili ih nekeko nazicat da ti prodaju prazan turet receno mi je da ih imaju jos samo tri od cjelokupne zalihe pa da si ti sam tu na njemu radis zabiljeske pa im ga saljes nazad na graviranje utora.
Nude ti i kupnju tureta cijena ti je 40 eura po komadu za ove gotove s liste mozes platit preko firme ili direktno njima.
U kojem kalibru je mislis koristit??
neznalica:
Ovdje ti je link od stranice di mozes skinuti pdf u vezi ove opike na kraju dole imas ova tri komada za ZF 84/95.
http://www.kahles.at/index.php?sprache=1&menu=10
Ove vijke do kojih si doso ne smijes dirat oni su tvornicki zapecaceni i kod mene ih je mislim 6 dva su s crvenom bojom a ostali su zapecaceni s crnom.
Nadam se da sam ti pomogo ako te jos sta zanima pitaj ja ti imam dvije ZF 84 6X42 optike.
Pozdrav
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju