Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
VEThunter:
Ma i ja sam s 18 postao lovac, iz radničke obitelji, otišao 300 km od kuće na fakultet, u međuvremenu (kad sam uopće stigao) lovio sa CZ m70 na kojoj je bila montirana kineska igračka na kojoj piše "tasco" i sad je došlo vrijeme da se stvari promjene pa sam malo nestrpljiv... z30 Bila mi je velika želja expresica i to sam si riješio (Brno 803 7x65R) , sad prodao zastavu pa polako, kako sam već spomenuo, skupljam za Kapsa (Janez hvala na savjetima i što se Kapsa tiče d1)... Ali tu i tamo se pojavi ovakav neki oglas pa nestrpljenje proradi... d7
Otišao malo offtopic ...
Uglavnom, hvala na odgovorima z10!
Dobra Vam kob d1
Štef:
piše u oglasu da je swar sa šinom pa moraš i drugačiji nosać tj. paše samo za swara... kupi novog kapsa kad se poklope zvijezde .... doći će vrijeme i za swara, nije žurba. To ide polako al sigurno tkz. lovački upgrade ;D zagi
Schultz and Larsen:
A i tebi je vrijeme za upgrade... hao
Štef:
--- Citat: Schultz and Larsen - 03. 09. 2012. 10:25:56 ---A i tebi je vrijeme za upgrade... hao
--- Kraj citata ---
hao hao hao ne mjenjam dobitnu kombinaciju ;) a osim toga kao moderni još nisi naučio kaj valja od puške preko municije do optike i kalibra hao hao hao hao hao hao hao
Schultz and Larsen:
svoga se posla ti hao hao hao zagi zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju