Optike i nosači > Optike

SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)

<< < (62/133) > >>

Expresica:
Swarovski Habicht, 1,5-6x42  od kolege , desna debela koncanica "izgubila kontrolu", ovisi kako covjek gleda u optoku koncanica sece gore-dolje  ludiloo

GoranG:
Normalna stvar za to skupo smeče imo isti problem sa svojom PVI poslo u Swarovski popravak obavljen besplatno samo što mi nije normalno da se to dogodi nakon potrošenih 150 metaka

Laufer 223:
27 godina imam 2 Habiht Švarovska 6x42 čelični tubus. Sa obadva imam problema još od kupovine. Oba su kupljena u Ferlachtu kod Fanzoja. Jedan je na 8x68S drugi na kombinaciji 7x65R. Ovaj na kombinaciji je pravio dvije grupe. Dakle prvi pogodak ide u centare, drugi bježiu lijevo 20 cm. treći se vraća u centar, četvrti opet 20 lijevo. Poslan u Austriju u tvornicu, vratio se nakon skoro dva mjeseca. Sad radi dvije grupe unutar 10 cm. Na kraju ga popravio u Etranu. Drugi je na 8x68S upucan savršeno +4cvm na 100. U lovu pucam 4 puta. Zadnje pucanje fulam lisicu na 80 m koja je sjedila. Stalak streljana 18 cm desno na nuli. Zašto. Nisam udario s njim. Ponovno upucavanje ne sluša ide kud hoće,a nisu presiljeni klikovi (opruge).  Zaključak  oštrina slike, vidljivost vrlo dobra, ali izgubio povjerenje, mislim da prelazim na Leupolda.

filip79:
Evo da napisem svoje iskustvo s swarovski optikom kupio sam Z6i 2gen 2.5-15x56P BT SR i na prvi pogled optika je vrhunska dodano par noviteta naspram 1.gen sumracna vrjednost je super a zoom x6 je nesto po meni najvrijednije na njoj i svatko tko kaze da nema razlike grijesi,ali problemi su nastali kod upucavanja optiku sam odneo na upucavanje kod vrlo poznatog puskara i nakon ispucanih 20-25kom streljiva nije se mogla dobiti bolja grupa pogodaka od 20 cm na 100m i koncanica ne reagira kako bi trebalo te da bi bili sigurni optiku smo postavili na drugu pusku i dobili iste rezultate.Optiku sam vrati u trgovinu i zatrazio drugu te mi je vlasnik i dostavio drugu istu smo upucali bez problema grupa povodaka je od 3cm na 100m i upucali smo ju s 3 metka.Idalje mislim da je to vrhunska optika i ja samo nisam imao srece i jedan sam od rijetkih koi su naisli na loseg swarovskog.

pepi2:
Aha , ugradjen balisticki turet

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju