Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
PH DBK:
da to je jedna priča koja je sasvim bacila drugo svjetlo na ono što sam nebrojeno puta iskusio. (statistika je vrag ali ne ona...imam Swarowski, puko sam 2 praseta i lisicu i jaaako sam zadovoljan)
Velika većina (ne znam zašto, valjda marketing) s kojim sam lovio u Africi ima to na violinama.
Ok !međutim proba oružja tamo dole uvijek zahtjeva korekcije ili su pak puške katstrofa upucane !?
Nemalo puta pogodak šara kojekuda, lik se čudi i baca krivicu na umor, avion, sunce, vjetar...
Uzme netko ko zna pucat i sastavi solidnu grupu 15 cm gore i 10 lijevo
Krene podešavanje.
15 dole
10 desno
i
ništa se ne događa !?
lupkaj, tupkaj, opet ispočetka - ništa, pukneš 2 puta odjednom sve ode dole 10, desno 15 cm
AJME !
i tako jako puno puta, sa Swarovskim raznih modela Z6 najviše
e pa sad...
Laufer 223:
Ovo je apsolutno točno, izblesira se stoji, a onda krene, ali kud on hoće
Nosler:
Moj se muci na 9,3-ci i ne zali se....ni on na mene ni ja na njega. teaa
springo:
--- Citat: Nosler - 13. 11. 2013. 10:45:21 ---Moj se muci na 9,3-ci i ne zali se....ni on na mene ni ja na njega. teaa
--- Kraj citata ---
Tako je i kod mene.
Jedan je na 6.5x55, drugi na 7x65R, a treći na 9.3x62.
Muka isusova. Gdje staviš križ, tu pogađa. Sve mi postalo monotono slL
sile:
--- Citat: Laufer 223 - 13. 11. 2013. 10:35:31 ---Ovo je apsolutno točno, izblesira se stoji, a onda krene, ali kud on hoće
--- Kraj citata ---
ako klik mehanizam ne reagira na klikanje znači samo jedno... podrobljeni neki djeliči u mehanizmu a to upučuje na silovanje mehanizma... npr. treba kliknit 10 puta...korisnik optike to odradi kao da vuče špagu pri paljenju motorne pile a ne primjereno baratanju sa finom mehanikom...mislim da bi to bio uzrok takvim simptomima..
nema tog klik mehanizma kojeg ja na takav način neču sjebat za dvije minute ili za deset sekundi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju