Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
PH DBK:
ne znam ali ne vjerujem da je od 30 ak tih Z6 - 10 imalo podrobljeno nešto unutra !?
Huntercro:
po meni uopće nije problem u optikama nego u municiji, jer ako municija na 100 m ne nosi u flek, teško je očekivati da će jedan dva klika dati željeni rezultat
sile:
--- Citat: Huntercro - 13. 11. 2013. 14:08:46 ---po meni uopće nije problem u optikama nego u municiji, jer ako municija na 100 m ne nosi u flek, teško je očekivati da će jedan dva klika dati željeni rezultat
--- Kraj citata ---
dijelim tvoje mišljenje o streljivu...
PH DBK:
poanta ?!
Z6 i slični su rel. nepouzdani a za toliko kinte bi morali gađat i ubijat bez metka, praška i zrna
filip79:
z6i iz mog iskustva vrlo se je loše pokazala na magnum kalibrima (8x68s i 300 win mag) od tri kupljene dvije nisu mogle podnesti te kalibre grupa pogodaka je bila oko 20 cm na 100 metara,optike su slane u Austriju na reklamaciju i po povratku su napismeno objasnili da je sve u redu s optikama te s ponovnim upucavanjem smo vidjeli da je rezultat isti kao i prije slanja,kontaktirali smo i prestavnika swarovskog za ovaj dio Europe i objasnili mu problem te nam je rekao da je to nemoguće i da je problem u nama i to vrlo veliki,i tako daš brdo love za nešto što nije ispravno i kada zamoliš za pomoć od predstavnika on te odpili,taki da mogu samo reći da sam doživio vrlo neugodno iskustvo s Z6 optikama i da sada razmišljam o kupnji nikada mi nebi palo na pamet da kupim swarovskog.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju