Optike i nosači > Optike

SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)

<< < (78/133) > >>

sile:

--- Citat: filip79 - 13. 11. 2013. 21:44:32 ---z6i iz mog iskustva vrlo se je loše pokazala na magnum kalibrima (8x68s i 300 win mag) od tri kupljene dvije nisu mogle podnesti te kalibre grupa pogodaka je bila oko 20 cm na 100 metara,optike su slane u Austriju na reklamaciju i po povratku su napismeno objasnili da je sve u redu s optikama te s ponovnim upucavanjem smo vidjeli da je rezultat isti kao i prije slanja,kontaktirali smo i prestavnika  swarovskog za ovaj dio Europe i objasnili mu problem te nam je rekao da je to nemoguće i da je problem u nama i to vrlo veliki,i tako daš brdo love za nešto što nije ispravno i kada zamoliš za pomoć od predstavnika on te odpili,taki da mogu samo reći da sam doživio vrlo neugodno iskustvo s Z6 optikama i da sada razmišljam o kupnji nikada mi nebi palo na pamet da kupim swarovskog.

--- Kraj citata ---
dvadeset centimetara je 20 klikova na 100 metara... dakle tvrdiš da ti se končanica od trzaja puške pomakne za 20 klikova ?? ima li tebi to zaista ikakve logike ? ajde ti meni prodaj tu tako neispravnu optiku...

filip79:
Napisao sam da radi grupu pogodaka od 20 cm znači kod ispucanih 10 kom streljiva krug pogodska je oko 20 cm nigdje nisam napisao da se prilikom hitca končanica pomakne za 20 cm ili 20 klikova a ako te zanima optika javi se na PM

PH DBK:
još jedna zanimljivost, zašto je Z6 u USA jeftiniji nego u Evropi i to značajno ?

springo:
Iz istog razloga kao što su jeftiniji i BMW, Mercedes, Volvo...

PH DBK:
a to je...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju