Optike i nosači > Optike

SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)

<< < (80/133) > >>

filip79:
sve mogućnosti su isprobane i druga puška i pucano bez optike,ista ta optika je stavljena na 308 win i radi perhektno,a na dvije puške u 8x68 razbacuje

sile:

--- Citat: filip79 - 14. 11. 2013. 19:27:59 ---sve mogućnosti su isprobane i druga puška i pucano bez optike,ista ta optika je stavljena na 308 win i radi perhektno,a na dvije puške u 8x68 razbacuje

--- Kraj citata ---
žao mi je što imaš problem ali meni tu nešto ne štima...
ja takvu optiku kao što je tvoja ali 1.gen. imam na steyru 8x68s montirana na rusanove pikatini šinu i brzoskidajuče prstenje ... ispucano je s njom cc 200 metaka i nikakvih problema nemam..
ako te put nanese u vinkovce najavi se rado ču pogledati o čemu se radi...

perop:
teaa
Neki dan sam bio u društvu gosp. Željka Rusana, pričao mi je o ovom slučaju kojeg navodi "filip79". Rusan se ljuti na Swarovskog Z6 kaže da je kontaktirao sa tvornicom i upozorio na ovaj kvar ali oni glume bezgrešnost. Drugi slučaj koji mi je poznat odnosi se na kalibar 300 RUM nakon 250 metaka Swarovski se raštimao i vlasnik je kupio novog Schmidt&Bendera.

Swarovski svakako i dalje ostaje odlična optika ali iz navedenog je vidljivo da se i on može pokvariti.
 paci paci

Lazar:

--- Citat: filip79 - 14. 11. 2013. 19:27:59 ---sve mogućnosti su isprobane i druga puška i pucano bez optike,ista ta optika je stavljena na 308 win i radi perhektno,a na dvije puške u 8x68 razbacuje

--- Kraj citata ---
bez puno razmisljanja tvrdim da na te dvije 8x68 montaza nije u redu  , to da na 308 radi a na ove dvije ne su price za malu djecu , stavi nove montaze i uzivaj u lovu

filip79:

--- Citat: Lazar - 14. 11. 2013. 20:03:44 ---

--- Kraj citata ---
bez puno razmisljanja tvrdim da na te dvije 8x68 montaza nije u redu  , to da na 308 radi a na ove dvije ne su price za malu djecu , stavi nove montaze i uzivaj u lovu

--- Kraj citata ---
Ako se toliko razumiješ u optike molim te objasni mi kako onda na istoj pušci s istim nosačima druga isto takva optika daje super rezultate

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju