Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
Lazar:
mozda zato sto je montirana kakontreba a ova ne
Lazar:
....a da optika na 308 radi a na 8x68 neradi to nevjerujem
filip79:
--- Citat: Lazar - 14. 11. 2013. 22:18:31 --- ....a da optika na 308 radi a na 8x68 neradi to nevjerujem
--- Kraj citata ---
Možeš da misliš što god hoćeš,ovaj moj slučaj nije jedini što se desilo s z6 i mag kalibrima,znam da je to teško za povjerovati ipak je swarovski pojam za kvalitetu kod optika,bar sam ja tako rarmišljao do svog problema,tako da je za mene optika koju nikad više nebi kupio najviše iz razloga što je kod ovog problema sama firma swarovski se ponela vrlo neprofesionalni a zastupnik za naš dio europe da ga sad ne imenujem bio je i vrlo bahat.
lovac1977:
Pozdrav filip79. Stvrno mi je zao dase nesto tako desilo i da nisi nista uspijo uradit. Desi se to na optici da nedrzi centar narocito na vecim kalibrima pri vecem trzaju unutrasnji dijo se pomjeri i izidje iz centra. Prijatelj mi je imao Scheels optiku (jeftino smece) i na 223 je radila super, premjestilije na 300wsm i svukud razbacuje ne drzi centar nikako. Vratili na 223 i radi super , probali novu optiku na 300wsm i puska precizna. Potom smo reklamirali optiku i dobili novu. Neznam samo sto jedan Swa. nije to u mogucnosti. pozz
Bodul:
--- Citat: filip79 - 14. 11. 2013. 22:39:48 ---
--- Citat: Lazar - 14. 11. 2013. 22:18:31 --- ....a da optika na 308 radi a na 8x68 neradi to nevjerujem
--- Kraj citata ---
Možeš da misliš što god hoćeš,ovaj moj slučaj nije jedini što se desilo s z6 i mag kalibrima,znam da je to teško za povjerovati ipak je swarovski pojam za kvalitetu kod optika,bar sam ja tako rarmišljao do svog problema,tako da je za mene optika koju nikad više nebi kupio najviše iz razloga što je kod ovog problema sama firma swarovski se ponela vrlo neprofesionalni a zastupnik za naš dio europe da ga sad ne imenujem bio je i vrlo bahat.
--- Kraj citata ---
a zastupnik za naš dio europe da ga sad ne imenujem bio je i vrlo bahat.
Za naš dio evrope je i takva kvaliteta.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju