Optike i nosači > Optike

SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)

<< < (92/133) > >>

perop:

--- Citat: Goran - 08. 03. 2016. 09:50:41 ---Prijatelju mislim da ce se postojeci alati, zalihe i sve ostalo ispumpati do kraja prije nego sto prizvodnja prestane. Samo ce neki modeli postati jeftiniji i dok god formula radi to ce se prodavati. na kraju price sta im fali- prije samo 20 godina ko je sanjao da lovi sa 6x zoom svi smo bili sretni sa onim sto imamo.  Nek se prodaju i nek ih sto vise ljudi ima samo po fer cijenama.

--- Kraj citata ---

"Neka cvijeta tisuću cvjetova kako bi rekao Mao!" Prije dvadeset godina se lovilo s 6 ali s 6x42. To je bila moja prva optika.
Kako se brzo mijenjaju stvari tko zna što sve novo dolazi u svijet optike.
 zagi

sile:

--- Citat: perop - 08. 03. 2016. 10:33:18 ---
--- Citat: Goran - 08. 03. 2016. 09:50:41 ---Prijatelju mislim da ce se postojeci alati, zalihe i sve ostalo ispumpati do kraja prije nego sto prizvodnja prestane. Samo ce neki modeli postati jeftiniji i dok god formula radi to ce se prodavati. na kraju price sta im fali- prije samo 20 godina ko je sanjao da lovi sa 6x zoom svi smo bili sretni sa onim sto imamo.  Nek se prodaju i nek ih sto vise ljudi ima samo po fer cijenama.

--- Kraj citata ---

"Neka cvijeta tisuću cvjetova kako bi rekao Mao!" Prije dvadeset godina se lovilo s 6 ali s 6x42. To je bila moja prva optika.
Kako se brzo mijenjaju stvari tko zna što sve novo dolazi u svijet optike.
 zagi

--- Kraj citata ---
pero prijaelju... prije dvadeset godina sam imao na poluautomatu hekleru 770 š. bendera 2,5-10x56 i oboje su u obitelj tada bili več 12 godina ! Tehnike je uvijek bilo dostupno ali morao si ju želiti jako i iznači način kako do nje doči... 

Kimboarap:
Malo sam cackao po netu ali nisam uspio naci podatak koliko klikova bi mogao imat ovaj njihov novi turet Flex?????

Kimboarap:

--- Citat: Kimboarap - 08. 03. 2016. 11:11:02 ---Malo sam cackao po netu ali nisam uspio naci podatak koliko klikova bi mogao imat ovaj njihov novi turet Flex?????

--- Kraj citata ---

Kimboarap:
Nasao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju