Optike i nosači > Optike

SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)

<< < (93/133) > >>

perop:

--- Citat: sile - 08. 03. 2016. 10:53:33 ---

--- Kraj citata ---
pero prijaelju... prije dvadeset godina sam imao na poluautomatu hekleru 770 š. bendera 2,5-10x56 i oboje su u obitelj tada bili več 12 godina ! Tehnike je uvijek bilo dostupno ali morao si ju želiti jako i iznači način kako do nje doči...
[/quote]
  teaa
sile zeiss piše na svojim stranicama da je 1922 izbacio prvo varijabilno optičko povećanje. Ne sumnjam da si u doba prije 20-ak godina imao S&B-a 2.5-10x56. Ja u to doba uopće nisam lovio karabinom nego samo s cal 12. U kraju gdje ja lovim prije 20-30 godina uglavnom se nije lovilo karabinima ili tek rijetki pojedinci. O varijabilnim S&B optičkim ciljnicima da i ne govorimo.
 zagi

Lazar:

--- Citat: perop - 08. 03. 2016. 09:34:26 --- teaa
Mene interesira hoće li se nakon pojave Swarovskog Z8 uskoro prestati proizvoditi Z6. Da li će se Z6 prestati proizvoditi u cijelosti ili možda se više neće proizvoditi pojedini modeli Swarovskog Z6. Ne vidim više njihovu svrhu osim da Z6 znatno pojeftini što kod optike Swarovski nije slučaj.
 zagi

--- Kraj citata ---
bilo bi lijepo da onom z 4 jos padne cijena, meni veci zum netreba, za postavit crvenu tacku na plecku taman

zhrvoje:
Z4 je super, jos da mu malo padne cijena sad

ivo samoborec:
Hrvoje...to ces se nacekati...evo ja vec dugo cekam na povoljnog 6-24x56 ali nema dabe..sad sam skocio na meoptu u tom rangu ali opet 1300 eura... ali zeiss je preko 2000

zhrvoje:
Kolege dali postoji verzija Z4i sa balistickim turetom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju