Optike i nosači > Optike

TASCO optike

<< < (24/56) > >>

Expresica:

--- Citat: Expresica - 08. 04. 2009. 22:43:20 ---
--- Citat: john deere - 04. 03. 2009. 00:46:16 ---jel ima netko da ima loša iskustva sa titanom 3-12x52???
nudi mi se jedan polovni pa se premišljam dal da ga ubodem ili ne. znam da nije swarovski lili zeiss, ali u svakom sličaju je bolja od norconie.
slušam....., tj. gledam.....

--- Kraj citata ---
Upravo mi danas kolega javio da mu je na takovom istom-Japanac sa brojem- nakon osmog metka pala koncanica,kaze da je jos malo vidi a i cuje. bojim se da on sam nije kod upucavanja napravio neko sranje  ččč Nema druge nego na popravak ili u smece :pferd:

--- Kraj citata ---
Evo bacio sam ga na pokretne slike,dobro se cuje a i vidi kako se koncanica i neko njezino kuciste setaju unutra ali koliko sam mogao vidjeti trebalo bi je raskopati i samo to opet tamo negdje upresati,nevidim nista polomljenoga ili slicno samo se odvojilo nesto od necega fre
Ima li netko neku ideju ili mozda netko tko bi je popravio?!

Nikola:
nalij vodu i pusti ribice unutra..
šalim se, ali to je za reklamaciju

Expresica:
Kome da ga reklamiram,star je negdje oko 15 godina i jos nikad do sada nije pucao i sada su ga ovih 8 komada iz 8x57 dokrajcili,izgleda da se je presusio  rol

shandi:
Daj nekom djetetu bit će dobar za zvečku happi

pepi2:

--- Citat: Expresica - 25. 04. 2009. 21:00:22 ---Kome da ga reklamiram,star je negdje oko 15 godina i jos nikad do sada nije pucao i sada su ga ovih 8 komada iz 8x57 dokrajcili,izgleda da se je presusio  rol

--- Kraj citata ---

reklamiraj ga proizvodjacu pa bus vidio koliko su poslovni i stoje iza onoga sto proizvode i plasiraju na trziste
ps.swarovski je moj ciljnik star vise od deset godina uzeo na popravak bez ijedne kune nadoknade i vratili ga sredjenog ,ponovno blista kao da je novi, i da je dvadeset godina star iuzeli bi ga na popravak da treba

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju