Optike i nosači > Optike

TASCO optike

<< < (23/56) > >>

ilex:
imam na .22 wmr Tasco Pronghom 4x32 i dešava mi se da je končanica malo crna,a onda je jedva vidiš koliko je svijetla i tanka.da li je imao tko sličnih iskustava i ako da kako je riješio.

Expresica:

--- Citat: john deere - 04. 03. 2009. 00:46:16 ---jel ima netko da ima loša iskustva sa titanom 3-12x52???
nudi mi se jedan polovni pa se premišljam dal da ga ubodem ili ne. znam da nije swarovski lili zeiss, ali u svakom sličaju je bolja od norconie.
slušam....., tj. gledam.....

--- Kraj citata ---
Upravo mi danas kolega javio da mu je na takovom istom-Japanac sa brojem- nakon osmog metka pala koncanica,kaze da je jos malo vidi a i cuje. bojim se da on sam nije kod upucavanja napravio neko sranje  ččč Nema druge nego na popravak ili u smece :pferd:

valdop:

--- Citat: ilex - 01. 04. 2009. 17:10:36 ---imam na .22 wmr Tasco Pronghom 4x32 i dešava mi se da je končanica malo crna,a onda je jedva vidiš koliko je svijetla i tanka.da li je imao tko sličnih iskustava i ako da kako je riješio.

--- Kraj citata ---
jednostavno promijeniš končanicu

ivo samoborec:
Dragi moji lovci!
Ja znam da je kriza i da si svaki nemoze priustiti dobru optiku.Tasco je optika koja se moze staviti samo do 22 Hotrnet i da cete je imati dok ste zivi.Kod veceg kalibra se sve porermeti.neznam koliko metaka Ste ispucali iz karabina ali ja sam se na dvije takve optike uvjerio.Na prvoj sam pustio prve macice u vodu pa sam mislio da se dogodi tvornicka greska..no na drugoj isto nakon kratkog vremena.Posjedujem 3006...znaci srednji pritisak.Imam dvije Meopte te jedan Swarovski...sve u 56 objektivu te svjetlecom koncanicom.Ljudi razlike u sumracnoj vrijednosti velike nema a cijena je jako razlicita.Preporuka je probajte Meoptu...za prave lovce mogu par komada donjeti iz Njemacke uz racun bez ikakve nadoknade.....Leupold isto nebih koristio..bolji je Sarajevski Zrak.

Lazar:

--- Citat: ivo samoborec - 12. 04. 2009. 14:58:13 ---Dragi moji lovci!
Ja znam da je kriza i da si svaki nemoze priustiti dobru optiku.Tasco je optika koja se moze staviti samo do 22 Hotrnet i da cete je imati dok ste zivi.Kod veceg kalibra se sve porermeti.neznam koliko metaka Ste ispucali iz karabina ali ja sam se na dvije takve optike uvjerio.Na prvoj sam pustio prve macice u vodu pa sam mislio da se dogodi tvornicka greska..no na drugoj isto nakon kratkog vremena.Posjedujem 3006...znaci srednji pritisak.Imam dvije Meopte te jedan Swarovski...sve u 56 objektivu te svjetlecom koncanicom.Ljudi razlike u sumracnoj vrijednosti velike nema a cijena je jako razlicita.Preporuka je probajte Meoptu...za prave lovce mogu par komada donjeti iz Njemacke uz racun bez ikakve nadoknade.....Leupold isto nebih koristio..bolji je Sarajevski Zrak.

--- Kraj citata ---
ovo za leupolda je  ref , toliko hvaljena optika a nevalja ni za ...ca,vidno polje ko da gledas kroz tunel a u sumrak vise vidis sa ceskom cijevcicom od 22mm nego sa duplo vecim leupoldom, al nisam htio bit prvi sto osipa paljbu po leupoldu, u pravu si sarajevski zrak je mnogo bolji

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju