Optike i nosači > Optike

TASCO optike

<< < (26/56) > >>

Harry P.:
Mislim da se kolega Bodul također kuži u popravke optika, koliko se sjećam...

Expresica:

--- Citat: valdop - 25. 04. 2009. 23:05:07 ---to što ruži u optici je prizma koja je ispala iz ležišta ili je pukla (zato se ne vidi končanica), ako je blizu ZG možemo dati stručnjaku da pogleda i kaže cijenu popravka

--- Kraj citata ---
Ja unurta vidim kao jednu cijev u kojoj je koncanica i cini mi se da je to samo od nekuda ispalo ili se odljepilo posto se nekada kada treses desi da je opet sve u redu kao da nista nije bilo.

pepi2:
Tasko pa makar i Titan je vise nego prosjecna optika volio bih reci zapravo slaba ,iako ima i onih koje se vec godinama dobro drze, imam jednog pa pisem iz iskustva,koncanica se cesto pomjera i po vertikali iako ja okrecem turet za horizontalu i obratno ,povecanje je dvojbeno i od deklariranih 9x po meni daje maksimalno 6x,a sa prvim sumrakom mogu ici doma jer vise nemogu naci koncanicu itd.mislim da je najisplativije da prijatelj od nje napravi akvarium kak Nikola predlaze i nabavi nesto solidnije.

Expresica:
Ako bi se mogla za male novce popraviti onda bi je stvarno bilo steta baciti posto je kao nova,za mali kalibar bi mu jos mogla posluziti.
Neka proba u ZG pa sta bude,ja ovdje u njemackoj nemogu na garanciju nista a sto se popravka tice sigurno se nebi isplatilo.

magwin:

--- Citat: Expresica - 25. 04. 2009. 20:41:51 ---
--- Citat: Expresica - 08. 04. 2009. 22:43:20 ---
--- Citat: john deere - 04. 03. 2009. 00:46:16 ---jel ima netko da ima loša iskustva sa titanom 3-12x52???
nudi mi se jedan polovni pa se premišljam dal da ga ubodem ili ne. znam da nije swarovski lili zeiss, ali u svakom sličaju je bolja od norconie.
slušam....., tj. gledam.....

--- Kraj citata ---
Upravo mi danas kolega javio da mu je na takovom istom-Japanac sa brojem- nakon osmog metka pala koncanica,kaze da je jos malo vidi a i cuje. bojim se da on sam nije kod upucavanja napravio neko sranje  ččč Nema druge nego na popravak ili u smece :pferd:

--- Kraj citata ---
Evo bacio sam ga na pokretne slike,dobro se cuje a i vidi kako se koncanica i neko njezino kuciste setaju unutra ali koliko sam mogao vidjeti trebalo bi je raskopati i samo to opet tamo negdje upresati,nevidim nista polomljenoga ili slicno samo se odvojilo nesto od necega fre
Ima li netko neku ideju ili mozda netko tko bi je popravio?!

--- Kraj citata ---

za 300kn čovjek ti ugradi vječnu končanicu graviranu u staklu i to je to...098524583

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju