Optike i nosači > Optike
TASCO optike
Bodul:
--- Citat: Expresica - 25. 04. 2009. 23:25:02 ---Ako bi se mogla za male novce popraviti onda bi je stvarno bilo steta baciti posto je kao nova,za mali kalibar bi mu jos mogla posluziti.
Neka proba u ZG pa sta bude,ja ovdje u njemackoj nemogu na garanciju nista a sto se popravka tice sigurno se nebi isplatilo.
--- Kraj citata ---
Očito ti se u unutarnjem tubusu odlijepila končanica i možda jedna od leća, zato ti tako zvoni.
Nemoj ga previše tresti jer ćeš ga uništiti do kraja.
Nazovi ETRAN d.o.o. u Zagrebu i posavjetuj se sa gazdom oko samog popravka i njegove isplativosti (tel. 01/2930 018).
Inače graviranje končanice ti ne rješava ovakav problem već način pričvršćenja leća i končanice u unutarnjem tubusu što i je razlika između jeftinih i skupih optika.
Neno:
--- Citat: Expresica - 08. 04. 2009. 22:43:20 ---
--- Citat: john deere - 04. 03. 2009. 00:46:16 ---jel ima netko da ima loša iskustva sa titanom 3-12x52???
nudi mi se jedan polovni pa se premišljam dal da ga ubodem ili ne. znam da nije swarovski lili zeiss, ali u svakom sličaju je bolja od norconie.
slušam....., tj. gledam.....
--- Kraj citata ---
Upravo mi danas kolega javio da mu je na takovom istom-Japanac sa brojem- nakon osmog metka pala koncanica,kaze da je jos malo vidi a i cuje. bojim se da on sam nije kod upucavanja napravio neko sranje ččč Nema druge nego na popravak ili u smece :pferd:
--- Kraj citata ---
Sliču stvar da se dio s končanicom odvoji i klapa unutar tubusa sam imao prije par godina s Bushnellom Elite.
Sve je počelo s loše montiranom optikom, os cijevi i os optike se odoka nisu podudarale, a lovac koji ju je upucavao to nije primjetio i korigirao je s vodoravnim klikovima dok je išlo.
Končanica je došla do kraja, onda ju je još malo pritegnuo, još dva metka i zbogom optika.
Expresica:
Hvala decki d4 z10
Kolegi cu dati tel.brojeve pa neka rijesava.
valdop:
Končanica je došla do kraja, onda ju je još malo pritegnuo, još dva metka i zbogom optika.
još nisam čuo za optiku koja se nije dala popraviti, za sve što je čovjek napravio ima lijeka z14
Neno:
--- Citat: valdop - 30. 04. 2009. 22:33:27 ---Končanica je došla do kraja, onda ju je još malo pritegnuo, još dva metka i zbogom optika.
još nisam čuo za optiku koja se nije dala popraviti, za sve što je čovjek napravio ima lijeka z14
--- Kraj citata ---
Istina, ali uvjek je pitanje da li dati 2000 kn za popravak ili 3000 za novu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju