Optike i nosači > Optike

TASCO optike

<< < (29/56) > >>

Harry P.:

--- Citat: karabaja - 23. 06. 2009. 14:03:35 ---Molim vas za misljenje! Imam karabin 8x57 i na njemu optiku zrak koja je sa vojnog m76 htio bi da je zamjenim i nude mi optiku Tasco 6-24x50 sa orginalnim visokim nosacima da li mozr da izdrzi opterecenja ovog karabina i uopsteno valja li ta optika?

--- Kraj citata ---

mjenjaćeš ako si lud

magwin:

--- Citat: Harry P. - 23. 06. 2009. 18:11:06 ---
--- Citat: karabaja - 23. 06. 2009. 14:03:35 ---Molim vas za misljenje! Imam karabin 8x57 i na njemu optiku zrak koja je sa vojnog m76 htio bi da je zamjenim i nude mi optiku Tasco 6-24x50 sa orginalnim visokim nosacima da li mozr da izdrzi opterecenja ovog karabina i uopsteno valja li ta optika?

--- Kraj citata ---

mjenjaćeš ako si lud

--- Kraj citata ---

ne šali se dobro ti želi!  d4

VEThunter:
Ja kupio Tasco 3-9x56E za 499 kn u trgovini s tehničkom robom ( :tommy:) i za sada, nakon 100-tinjak ispucanih metaka (.30-06) drži kao da nije iz kine  2p! Poruka priče : kad se kupuje optika ispod neke realne cijene sve što trebate je sreća! Tako ova po 499kn može raditi (i trenutno radi) bolje nego neke Tasco made in Japan po >2000kn! Dakle svima koji se odluče za takve optike : sretno (možda upali  d7)
 dobra kob svima z30

dean:
Pitanje je da li je netko spreman riskirati te novce... Ili ako nema sreća, po par puta...  hao
Tebi je upalilo i samo hrabro jer se isplatila i preplatila već nekoliko puta ako se s njom lovi 50+ puta godišnje...  d4

dragan:
Drage kolege sa foruma nakon svega sta tu pise meni kao srednjem poznavatelju optika a iman srecu da san vlasnik dvje po mom sudu odlicne optike .
1. swarovski 3-12*50(308W)
2. Tasco Titan 3-12*52(7.65r)
prednost naravno je na strani swarovskog ali kada pogledamo cijenu oba dvje optike onda je titan odlicna akvizcija u pogledu (cijena -kvaliteta ) a o tome da treba imat srece u zivotu i ne naletit na proizvod sa greškon isto stoji a to spada u drugu temu .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju