Optike i nosači > Optike
TASCO optike
VEThunter:
--- Citat: dean - 07. 09. 2009. 12:14:56 ---Pitanje je da li je netko spreman riskirati te novce... Ili ako nema sreća, po par puta... hao
Tebi je upalilo i samo hrabro jer se isplatila i preplatila već nekoliko puta ako se s njom lovi 50+ puta godišnje... d4
--- Kraj citata ---
Iskreno, htio sam staviti (zbog povećanja) Tasco World class 4-16x42 ima u maestralpromu za cca 1800kn jer volim zapucati na lisice pa makar i na 200m (njima ne opraštam slučajan susret d6), ali me strah da ću promijeniti ovo moje jeftino "smeće" (ne mislim to ozbiljno) koje radi izvrsno sa skupljim "smećem" koje ne radi tako dobro... dois
dean:
Ekipa koja pobjeđuje se ne mijenja... d7
VEThunter:
Istina z14
A jel ima doublera za optike negdje za nabaviti ččč?
To bi mi u principu bilo idealno riješenje ref!
krilaš:
dragan Tasco titan 3-12x52 sam posedovao i ja na obrtnocepnom karabinu CZ 22-250Rem. ,daleko je bolji od Tasco Classic ili Woeld Class.
Tasco je napravio seriju Titan da bi u blagom smisli receno mogao parirati Swarovskom iz tog perioda.
Tasco Titan je dobra optika ali je daleko ispod Swarovskog ,Zeissa,ali o tome ne treba raspravljati koliko novca toliko i muzike.
Pozdrav Goran
Nikola:
--- Citat: krilaš - 07. 09. 2009. 16:26:18 ---dragan Tasco titan 3-12x52 sam posedovao i ja na obrtnocepnom karabinu CZ 22-250Rem. ,daleko je bolji od Tasco Classic ili Woeld Class.
Tasco je napravio seriju Titan da bi u blagom smisli receno mogao parirati Swarovskom iz tog perioda.
Tasco Titan je dobra optika ali je daleko ispod Swarovskog ,Zeissa,ali o tome ne treba raspravljati koliko novca toliko i muzike.
Pozdrav Goran
--- Kraj citata ---
nisu svi auti savršenstvo poput Ferraria, a opet i oni se kvare, koliko sam čuo, a opet dalje ima jedna Kia koja ima 7 god granacije na motor i mjenjač. Pa sad koliko smo dugački toliko se pokrijemo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju