Optike i nosači > Optike

TASCO optike

<< < (7/56) > >>

medo:
Titan bi trebao biti ok nema sumnje.
Tunel za mene isto nije dobar i ako imam optiku sto ce mi mehanika. Ja radije kupim nesto sto je srednje skupo i jako dobro tako da mi nije zao kad lovim.To je ono sto cesto kazem: Kupi si ono sto i mozes priustiti da ne vodis brigu o optici i lovis opusteno. To ovi sa Swar i sl. ne mogu ali ja sa svojim Nikonom,Simonsom,Nikko S. ,Leupoldom i sl. uvijek mogu.Naravno da oni nisu nista uspjesniji...

magwin:
Da i ja sam čuo da je na dobrom glasu.Zanima me to osvjetljenje, koliko to zapravo pomaže, pogotovo kod ovog modela...?

Bugarin:

--- Citat: magwin - 18. 01. 2008. 21:22:07 ---Da i ja sam čuo da je na dobrom glasu.Zanima me to osvjetljenje, koliko to zapravo pomaže, pogotovo kod ovog modela...?

--- Kraj citata ---
Osobno ju koristim 3 godine i super sam zadovoljan. Osvjetljenje končanice najbolje dolazi do izražaja po mraku gdje je dovoljno samo dobiti siluetu u objektiv, a točka radi ostatak. Nema onog mukotrpnog dizanja puške u zrak i traženja križa.

fazan:
Moj prvi optički nišan bio je tasko 4x32 koji me je vjerno služio kroz lovačku mladost.Kako su došle godine trebalo mi je nešto veće sumračne vrijednosti,tako da moj prvi snajper uživa u mirovini montiran na zastavinoj zračnoj pušci.
Hoću kazati da optika Tasco , pogotovo novi modeli odlično mogu služiti gotovo cijeli lovački vijek.

draganco:
Moj dobar drug godinama uspesno lovi sa Tasko 4x32 Pronghorn.Ima ga na 8x57 Zastava.I koristi ga maksimalno.A ja bogami,imao problema sa tom Markom >:(!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju