Optike i nosači > Optike
TASCO optike
magwin:
--- Citat: draganco - 30. 01. 2008. 14:04:17 ---Moj dobar drug godinama uspesno lovi sa Tasko 4x32 Pronghorn.Ima ga na 8x57 Zastava.I koristi ga maksimalno.A ja bogami,imao problema sa tom Markom >:(!
--- Kraj citata ---
Što se loše događalo s tvojom? ččč
Mali:
Moj kolega je prošle godine prodao Tasko zato što mu se nakon godinu dana korištenja na končanicu zalijepila neka mala flekica prljavštine koja se vidjela kod nišanjenja.
Nešto se zdrmalo i palo na končanicu ili je u toku montaže negdje zaostalo prljavštine koja je pala na končanicu.
Nekažem da Tasko nije dobar možda kolega nije imao sporsku sreću.
Neno:
Tasco tipa Pronghorn i ostali od cca 500-750 Kn i Titan imaju jako malo zajedničkog, Titan se koliko čujem još uvjek radi u Japanu i svaki ima serijski broj.
Samo jednom sam čuo da je netko imao problem s njim i tu sam bio pozvan da "vještačim".
Problem je bio u tome što je končanica zbog neadekvatne montaže bila dovedena u krajnji donji položaj (zgodna stvar koju sam vidio samo kod titana i S&B da ima indikator položaja končanice) i ni tada nisu uspjeli dobiti "centar" ali su zato uspili polomiti mehanizam za pomicanje končanice.
Dobru kob.
draganco:
--- Citat: magwin - 30. 01. 2008. 22:20:28 ---
--- Citat: draganco - 30. 01. 2008. 14:04:17 ---Moj dobar drug godinama uspesno lovi sa Tasko 4x32 Pronghorn.Ima ga na 8x57 Zastava.I koristi ga maksimalno.A ja bogami,imao problema sa tom Markom >:(!
--- Kraj citata ---
Što se loše događalo s tvojom? ččč
--- Kraj citata ---
Kod Taska 4-12x56 sa svetlecom gubio je uvek visinu.Kod opticara i nazad i opet isto,na kraju reklamacija kod Kettnera.
magwin:
Je da sve je moguće...Na placu Jakuševac ima Taska po 300-400kn izgledaju jednako kao u trgovinama
lovačke opreme.Mislim da je tu najveći problem u onome made in... ::)
Niti na jednom ne piše Japan, a bitno je model TITAN ... z1
Nekoliko mojih dobrih prijatelja dugo već lovi sa navedenim, sa snažnim karabinima i na moj upit niti jedan nema problema sa tom optikom.
Ja planiram neku novu i radije ću izdvojiti 3000-3500kn i vjerojatno su jeftinije nego one za 300kn na placu, jer su samo bačene kune!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju