Optike i nosači > Optike
Termalni uredjaji ( mikrobolometri), kamere, optike, monokulari, kamere
Goran:
Tipicna slika na blize. uredjaj skup ali odlican. Odlican za pracenje divljaci nocu ili pasa dok traze svinje. tesko se sta sakrije i pobjegne.
pepi2:
Druzio sam se nekoliko dana sa ovom termalnom bizuterijom, inace za profesinalnu upotrebu, sta reci nego nocna fantazija, vide se detalji skoro bolje nego po danu. Ne bi bila postena usporedba sa bilo kojom digitalnom tehnologijom.
Tko ima mogucnosti termalno uvjek ispred digitalnog.
Goran:
Ko je prizvodjac ovog modela? Svicarac ili neko drugi? Termalni uredaji su toliko superiorni ovih dana a lijepo se koriste i po danu i po noci. Kad idem u NZ ne penjem se ludjak vise po brdima nego nadjem dobro mjesto odakle pregledam termalnom i lako nadjem koje je brdo dobro a koje je prazno. Imam i ja novi termalni dvogled na testiraju ali jos nisam bio u sumi.
leon:
Koliko je to opasno za naše zdravlje ?
pepi2:
Gorane uredjaj je gol bez ijednog slova ili oznake , dobio sam ga u originalnom kuferu sa instrukcijama na 4 nacionalna jezika ali nigdje ni slova o porijeklu ili specifikacijama . Sad vise nije kod mene i jedino sto mogu reci da daje nesvakidasnji pogled u noci . Volio bih imati takvu spravu ali vjerojatno kosta brdo novaca.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju