Optike i nosači > Optike

?? trazim savjet ??

<< < (5/6) > >>

perosa:
hmmm...nevjerujem da mulja jer poznaje pola moje udruge i otprilike toliko ih mu je stalna musterija...ja sam bio zacudjen kad mi je rekao pa sam sve informacije provjerio 2-3 puta...hehehehekaze to je cjena zadnji puta kad ih je imao..pa ostaje mi da sacekam tih par dana i vidimo stace stici...
A radi se o trgovini "Šaran" iz Cerne...mislim da je jak otprilike kao sve ostale trgovine po os,vk,vu...zajedno naravno...heheheha za koji god sam ga model pitao rekao mi je cjenu za oko 10 % manju od onih koje sam gledao po trgovinama....
ostaje mi cekati...

perosa:
zaboravih spomeniti da mi se cini da je covjek spominjao i crevenu tocku u njoj ali nisam siguran jer smo razgovarali o jos dvije optike...optikal za 2250 kn i mislim da je nevoljko nudio jednu norkoniju za 1700 a nisam siguran za koju je rekao da ima crvenu tocku znam samo da norconija ima 1 god. gar...optikal 3 god. gar.

vuk sa motajice:
To se sigurno radi o Meopti serije Meostar i ta serija ej inace dosta jeftinija od recimo serije Artemis ali lovci dosta hvale taj Meopro i ja kada sam sebi gledao sta kupiti od optike u uzem izboru mi je bila optika Meopta Meopro ali je tada nije bilo na stanju i trebalo je dugo cekati i kupio sam Leupolda.Tadasnja cijena Meopra je bila nesto preko 2500 kuna a bila je povecanja 3-9x40 .Ja bih ya te novce kupio Meoptu jer je sigurno dobra a imas i garanciju koja bi trebala da je najmanje 10 godina na tvoje ime obavezno i sa pecatom trgovine d1

lovac10:
Nazovi detonex i pitaj koji model ima koliko garancije

lovac10:
I meni je cijena bila privlačna za meoptu pa sam se raspitivao za garanciju i saznao da ti jeftiniji modeli imaju manju garanciju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju