Optike i nosači > Optike
univerzalna optika
SEJFO:
Majstori pozdrav!
Primjer Leupold ono povećanje 1,5-6 x kad se koje koristi npr 3 npr6 itd. Unaprijed hvala svima da mi ne bi rekli da nabijam postove. Prijedlog svima: prije kupovine optike prvo odite kod očnog ljekara da provjerite sebe da nebi uvijek optika bila kriva, jer primjetio sam ima Nas što mašimo pređe se toliki put pa se promaši.!!!! Yes it"s ko se nađe u ovoj priči nema ljutnje, a a u pravu sam!? z10
Tihomir:
--- Citat: Antezg - 22. 02. 2008. 20:42:54 ---
--- Citat: Tihomir - 20. 02. 2008. 22:29:28 ---Ok hvala
ima li još tko koji savjet??
--- Kraj citata ---
1,5-6x42 je sigurno najuniverzalniji - moj ti je savjet da potražiš rabljeni Swarovski,kahles ili Zeiss-mogu se naći za 500-600Eura.
Nažalost Leupold ne proizvodi ovako univerzalnu optiku.
--- Kraj citata ---
Ma ne bi ja polovno,loše iskustvo s takvim šopingom
Neno:
Kupiti polovnu optiku je dosta nezgodno treba to na nešto montirati da se provjeri a to košta premda za 500-600€ se može kupiti dobar polovan Swar ili nova niža klasa Meopte, pa ko šta voli.
Dobra kob.
Antezg:
--- Citat: Neno - 25. 02. 2008. 10:19:15 ---Kupiti polovnu optiku je dosta nezgodno treba to na nešto montirati da se provjeri a to košta premda za 500-600€ se može kupiti dobar polovan Swar ili nova niža klasa Meopte, pa ko šta voli.
Dobra kob.
--- Kraj citata ---
Ja imam dosta pozitivna iskustva-ljudi skidaju dobre optike i stavljaju sa crvenom točkom-ako ništa ne zvecka ili stakla nisu izgrebana u pravilu je u redu.
draganco:
Za 500-600€ se moze naci nesto polovno od Swarovskog,Zeissa itd.A za 400-500€ Moze se dobiti nova Meopta iz serije Artemis 2000.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju