Optike i nosači > Optike

Vortex Optics

<< < (44/85) > >>

Goran:
 To nije u redu i nije po pravilu.  Posalji mi poruku sa svim detaljima vezanim uz ovo pa cemo vidjeti sta dalje. Ja cu se potruditi da se ovo ispravi  i da se vise nikom ne desi. Mozes i sam poslati na engleskom direktno u Vortex customer service ili meni pa cemo vidjeti.

Pinia:
 d4 d4 d4

Milan98:

Zastava M70 cal.8x57js , Vortex diamondback 3-9x40, montaza leupod STD,  municija PPU SoftPoint 12.7g,daljina 100m

grom:
Eto došlo vrijeme da i ja nešto pitam baš ovdje...Što bi ste od Wortexa na 7 rem.mag, da nije preskupo, drži dobro i pokriva većinu potreba prosječnog lovca?? Čak i širokokutna igra najviše, 1-4, 1.5-6x i sl. Osvijetljena točkica je poželjna, ali nije uvjet. Gledao po Optic trade, ima zanimljivih za razumne novce ali i jako skupih. Zanima me nešto normalne cijene, početno povećanje obavezno 1 ili 1.5x. Nije da nemam ideja, da ne znam ništa o tome i sl., ali me zanima vaše mišljenje i praktično iskustvo. Vortex ima super optika, više su im problem končanice. Čak serija Strike Eagle ima nešto najbliže mojim potrebama ali se bojim da je 7 rem ne podere.

Goran:
Grome,
Strike eagle 1-6 ili 1-8 bi ti radili a 7 mm nije toliki gad da zezne optiku. Probano na 7 mmRM Tikka T 3 ali i na 3006 i 270WSM bez problema. Kao neka standarna opcija za 7 mmRm bi bio 3-18x44 ali 1-6 takodje radi.
Osim toga skuplji PST 1-6 bi bio izvrstan sa malom tockicom u sredini.  svi su 30mm tubus i iluminirani.
trzaj nije problem ni za jednog.  Kod nas je sedmica za malo vise otvorene prostore pa je Viper PST 5-25x50 vise kod kuce na takvoj pusci.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju