Optike i nosači > Optike

Vortex Optics

<< < (53/85) > >>

peca:
Zna li netko, koja je razlika izmedju serije Crosfirre II i Diamondback, i dali ove optike mogu podnijeti trzaj kalibra 8x57JS.Znam da bi serija diamondback trebala biti kvalitetnija, jer je skuplja ali zanima me kolika je razlika izmedju ove dvije serije optika.

Goran:
Diamondback serija je kvalitetnije radjena a i sve glavne komponente su bolje pa je i cijena veca. Model 3.5-10x50 bi preporucio ali i Diamondback 4-16x44 FFP MOA. Takodje ako mozete naci  HP 3-12x42 ili 4-16x42 sa tubusom od 1 inca sa paralaxom to nije los izbor. I Crossfire i Diamondback ce drzati trzaj od tog i jacih kalibara bez problema.
Skuplje opcije su Strike Eagle 3-18x44 ili 4-24x50 koje su SFP i 30 mm ali su dobre za vase nacine lova i potrebe.

sasa:
Jel neko narucivao optiku za HR preko ebay iz Amerike? Da li se placaju neke dadzbine sem postarine?

fox:
Placa se PDV i carina iznad 150 eura a i ameri dosta optickih ciljnika vise nece slat preko bare. z10

Drmed:
Zapeo ja za vortex strike eagle samo ne znam bi li uzeo 1-6 iki 1-8? Imam benelli argo poluautomat 30-06... moze savjet Gorane? Malo me odbija sto na optics trade pise made in China... ije li netko narucivao u BiH sa optics.trade.eu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju