Optike i nosači > Optike
Vortex Optics
Goran:
Obe optiek su kvalitetno napravljene i imaju svoju unikatnu garanciju a Optics Trade je prizant dealer tako da moze i mora garantiratu garanciju. Meni bolje lezi 1 -6 nego 1- 8 ali to je privatni izbor. neki bi zamjerili da je citava koncanica osvjetljena ali se nivo osvjetljenja moze lijepo regulirati. Uglavnom se ove optiek koriste na AR 15 u 223 i SCAR ili AR10 na 308W . Mogu se vidjeti na granicnoj liniji izmedju Mexico i USA jer je Vortex dobio taj ugovor. Mi ih prodamo jako puno u oba modela a vise se prodaje 1-8 jer je i noviji a broj vracenih sa problemom je 2.7% za ovu godinu. js sam korisito nan 3006 mozda stotinjak metaka i onda zamjenio za nesto drugo . Moje iskustvo je bilo pozitivno a puno puta sam pucao ove optike u NZ na AR 15. Jako popularna opcija za 3 gun comps. Brzo kljucanje mete i dobar pogled sa solidnim staklom i to je to. 30 mm tubus se lako postavi i pase svemu. Za pogon i lov sa ceke dovoljno dobro a kalibar ili trzaj drzi bez problema pa cak i 12 gauge shotgun.
Goran:
Goran:
lucky:
--- Citat: sasa - 04. 05. 2019. 20:19:55 ---Jel neko narucivao optiku za HR preko ebay iz Amerike? Da li se placaju neke dadzbine sem postarine?
--- Kraj citata ---
Ja sam kupio Leupolda u USA, čovjek mi kupio i poslao, obračunali mi i naplatili sve do zadnje lipe, nije bilo ni računa unutra, nego su lijepo pronašli stranicu Cabelas, gdje je kupljena optika i odradili "sve po zakonu".
Prije par godina sam narucio dvije UKV stanice vrijednosti zajedno niti 100 $, naplatili mi porez.
Prije mjesec dana sam naručio kameru od 93 $, iz Kine i tražili mi iz ZG-a dokaz o cijeni, isprintao im onaj račun - narudžbenicu ili što je već, i odrežu mi porez na tih 93 $.
Znači naši to uredno naplate, nije ni do amerikanaca ni kineza, ovisi kakve su volje naši u pošti carinjenja, mene izgleda nevole.
Nikola:
--- Citat: lucky - 15. 05. 2019. 08:42:10 ---
--- Citat: sasa - 04. 05. 2019. 20:19:55 ---Jel neko narucivao optiku za HR preko ebay iz Amerike? Da li se placaju neke dadzbine sem postarine?
--- Kraj citata ---
Ja sam kupio Leupolda u USA, čovjek mi kupio i poslao, obračunali mi i naplatili sve do zadnje lipe, nije bilo ni računa unutra, nego su lijepo pronašli stranicu Cabelas, gdje je kupljena optika i odradili "sve po zakonu".
Prije par godina sam narucio dvije UKV stanice vrijednosti zajedno niti 100 $, naplatili mi porez.
Prije mjesec dana sam naručio kameru od 93 $, iz Kine i tražili mi iz ZG-a dokaz o cijeni, isprintao im onaj račun - narudžbenicu ili što je već, i odrežu mi porez na tih 93 $.
Znači naši to uredno naplate, nije ni do amerikanaca ni kineza, ovisi kakve su volje naši u pošti carinjenja, mene izgleda nevole.
--- Kraj citata ---
I meni u zadnje vrijeme carine sve, čak i neku trail kameru od 24 USD, sva roba preko 22 EUR u poštanskom prometu van EU ide na carinjenje, na elektroniku nema carine ali ima PDV-a, a onda tu jos i nasa bajna posta uzme svoj dio 60-100 kn po paketu , navodno usluga carinjenja i dostave, a dostava vec plaćena ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju