Optike i nosači > Optike

Vortex Optics

<< < (63/85) > >>

Buhag:
 Nisam oduševljen ni jednim modelom Votrex-a proizvedenim van Japana, pa koliko god ih pojedini dižu u nebo... Svakom sam našao pregršt mana ( ne fabričkih grešaka)... Ovog proizvodjača je uzdigao gotovo savršen korisnički servis i NO QUESTIONS ASKED LIFETIME WARRANTY   a ne njegovi jeftini modeli... Lična preporuka, vratiti navedenu optiku i zameniti u sličnoj kategoriji cene za neku proizvedenu IN THE HOUSE a ne u  azijskim zemljama jeftine radne snage.
 Preporuka: Leupold, Yukon Jaeger... Ili neki jeftiniji model globalnih brendova proizveden u Japanu ili USA.

roger:

--- Citat: Buhag - 19. 08. 2019. 23:32:47 --- Nisam oduševljen ni jednim modelom Votrex-a proizvedenim van Japana, pa koliko god ih pojedini dižu u nebo... Svakom sam našao pregršt mana ( ne fabričkih grešaka)...

--- Kraj citata ---

Kakve mane si nasao kod vortexa Buhag?

tomo6:
Najveca mana vortexa je kad pogodis svinju od 100 kg a udaljen si od auta 2 km  i onda moras to vući ( a ja 75 kg) pa neznas ko koga vuce, pa pazi na pusku da gdje ne lupis pa vadi drob kao bit ce svinja malo laksa pa opet nikako, napravi taj vorteks dosta problema koji put  rol z10

tomo6:
Malo šale ne škodi, znam da covjeku nije ugodno kad nesto plati i onda to ne radi kako si ocekivao, evo ja sam po savjetu Gorana i svojim potrebama kupio vortex  i ostao sam ugodno iznenadzen i zadovoljan , nadam se da ce problem biti rijesen zagi

Buhag:

--- Citat: roger - 20. 08. 2019. 06:28:16 ---
--- Citat: Buhag - 19. 08. 2019. 23:32:47 --- Nisam oduševljen ni jednim modelom Votrex-a proizvedenim van Japana, pa koliko god ih pojedini dižu u nebo... Svakom sam našao pregršt mana ( ne fabričkih grešaka)...

--- Kraj citata ---

Kakve mane si nasao kod vortexa Buhag?

--- Kraj citata ---
Govorim o serijama od Viper pa naniže... Proizvedenim u Filipinima i Kini.. Končanice previše tanke, klikovi tureta suviše meki, distorzija slike po obodu, slaba stakla za sumračne uslove, kod modela sa osvetljenjem končanice slaba ekektronika za dnevne uslove... Uglavnom rasponom varijabile i končanicama slabo prilagodjene evropskom načinu lova...
Serije Golden Eagle i Razor su već odličnog kvaliteta ali su i one uglavnom taktičke i Long Range optike koje već spadaju u cenovnu kategorijuu kojoj ima znatno boljih optika...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju